vps-logo-virallinen
sunnuntai, 02 helmikuu 2014 17:54

Cornelius Stewart Raitaan!

"Stewartia ei hankittu joukkueeseen ainoastaan pikajuoksijaksi" - Olli Huttunen "Stewartia ei hankittu joukkueeseen ainoastaan pikajuoksijaksi" - Olli Huttunen

VPS ja Cornelius Stewart ovat solmineet 1+1 -vuotisen sopimuksen. 24-vuotias Stewart ehti olla Vepsun testattavana reilun kuukauden ennen sopimuksen syntyä.

Nopeajalkainen Stewart on kotoisin Saint Vincentin ja Grenadiinien saarivaltiosta. Miehen peliura on kulkenut kotimaansa kautta Kanadaan Vancouver Whitecapsiin, josta Stewart siirtyi Caledonia AIA:n riveihin Trinidad ja Tobagoon. Vuonna 2013 Stewart siirtyi Suomeen ja silloin Ykkösessä pelanneen OPS:n riveihin. Stewart on pelannut 28 maaottelua, joissa on syntynyt 10 maalia.

- Nyt tuntuu hyvältä. Olen todella tyytyväinen, että sopimus saatiin tehtyä. Joukkuekin alkaa tuntumaan jo tutulta testijakson jäljiltä, vaikka kaikkia nimiä en vielä muistakaan. Vaasakin on tuntunut mukavalta paikalta. Ihmiset ovat olleet ystävällisiä ja Vaasa on hyvällä tavalla pieni kaupunki. Kylmä täällä on silti ollut, Stewart naurahtaa.

Stewart asettaa sekä itselleen että joukkueelle korkeita odotuksia.

- Haluan tehdä vaikutuksen aina kentällä ollessani. Tavoitteena on tietysti myös tuoda tehoja joukkueeseen. Haluan päästä Vepsun kanssa tulevalla kaudella kolmen kärkeen viime kauden tavoin.

Myös Vepsun päävalmentaja Olli Huttunen odottaa tuoreelta hankinnaltaan paljon.

- Cornelius on nopea ja taitava laitapelaaja, jolta kyllä odotetaan maaleja ja tilanteiden luomista. Stewart tuo meille valtavasti lisää juoksuvoimaa. Vauhti joukkueessa lisääntyy entisestään.

Vepsulla on Stewartin hankinnan myötä hirmuisesti vauhtia hyökkäyksessään. Tästä nähtiin viitteitä jo tammikuun harjoitusottelussa Ilvestä vastaan, kun hyökkäyksessä häärivät samaan aikaan Stewart, Steven Morrissey ja Jean Fridolin Nganbe Nganbe.

Huttusen mukaan pelkkä vauhti ei kuitenkaan ole olennaista.

- Meidän nopeat pelaajamme tuovat myös taitoa joukkueeseen ja pystyvät myös hyvään pallolliseen pelaamiseen. Eli pelkkää pitkää palloa ei tulla näkemään, vaikka tietysti vauhti tarjoaa hyvän mahdollisuuden tehokkaaseen vastaiskupeliin. Meillä on kuitenkin taitoa myös pitää palloa ja pelata pitkiä hyökkäyksiä. Etenkin alkukaudesta pelipaikat voivat vielä vaihdella, esimerkiksi Seba Strandvall ja Nganbe Nganbe voivat pelata kumpikin kymppipaikalla. Hyökkäykseen on nyt valtavasti juoksuvoimaa.

Seuraava ottelu

su 21.9. klo 18:30 Kymenlaakson Sähkö Stadion
-

Edellinen ottelu

ke 17.9. klo 18:30 Hietalahti
2 - 0
>> Lue otteluraportti

Osta lippu Vepsun matsiin!

logo-nt

VPS Twitterissä

Näin ottelu myös päättyy. MYPA ja VPS tasaavat pisteet 0-0 tuloksella.

Strandvallin laukaus karkaa selkeästi yli maalin

90+2' Linjalaa rikotaan, Vepsulle vapaapotku reilut 30 metriä maalista

Sarjataulukko

Ottelut Pisteet
HJK 26 55
SJK 28 49
FC Lahti 27 47
MIFK 28 41
KuPS 28 39
VPS 28 37
FF Jaro 28 35
RoPS 28 34
MYPA 27 33
FC Inter 28 31
FC Honka 28 27
TPS 28 24

Vepsu Shop!

Pääpartnerit

Previous
Next

Golden

Previous
Next

Yhteistyössä

Yhteistyössä Veikkaus!

Veikkausliiga
Suomen Palloliitto

Katso myös

match-banneri.jpg

Vps-Juniorit