vps-logo-virallinen
sunnuntai, 02 helmikuu 2014 17:54

Cornelius Stewart Raitaan!

"Stewartia ei hankittu joukkueeseen ainoastaan pikajuoksijaksi" - Olli Huttunen "Stewartia ei hankittu joukkueeseen ainoastaan pikajuoksijaksi" - Olli Huttunen

VPS ja Cornelius Stewart ovat solmineet 1+1 -vuotisen sopimuksen. 24-vuotias Stewart ehti olla Vepsun testattavana reilun kuukauden ennen sopimuksen syntyä.

Nopeajalkainen Stewart on kotoisin Saint Vincentin ja Grenadiinien saarivaltiosta. Miehen peliura on kulkenut kotimaansa kautta Kanadaan Vancouver Whitecapsiin, josta Stewart siirtyi Caledonia AIA:n riveihin Trinidad ja Tobagoon. Vuonna 2013 Stewart siirtyi Suomeen ja silloin Ykkösessä pelanneen OPS:n riveihin. Stewart on pelannut 28 maaottelua, joissa on syntynyt 10 maalia.

- Nyt tuntuu hyvältä. Olen todella tyytyväinen, että sopimus saatiin tehtyä. Joukkuekin alkaa tuntumaan jo tutulta testijakson jäljiltä, vaikka kaikkia nimiä en vielä muistakaan. Vaasakin on tuntunut mukavalta paikalta. Ihmiset ovat olleet ystävällisiä ja Vaasa on hyvällä tavalla pieni kaupunki. Kylmä täällä on silti ollut, Stewart naurahtaa.

Stewart asettaa sekä itselleen että joukkueelle korkeita odotuksia.

- Haluan tehdä vaikutuksen aina kentällä ollessani. Tavoitteena on tietysti myös tuoda tehoja joukkueeseen. Haluan päästä Vepsun kanssa tulevalla kaudella kolmen kärkeen viime kauden tavoin.

Myös Vepsun päävalmentaja Olli Huttunen odottaa tuoreelta hankinnaltaan paljon.

- Cornelius on nopea ja taitava laitapelaaja, jolta kyllä odotetaan maaleja ja tilanteiden luomista. Stewart tuo meille valtavasti lisää juoksuvoimaa. Vauhti joukkueessa lisääntyy entisestään.

Vepsulla on Stewartin hankinnan myötä hirmuisesti vauhtia hyökkäyksessään. Tästä nähtiin viitteitä jo tammikuun harjoitusottelussa Ilvestä vastaan, kun hyökkäyksessä häärivät samaan aikaan Stewart, Steven Morrissey ja Jean Fridolin Nganbe Nganbe.

Huttusen mukaan pelkkä vauhti ei kuitenkaan ole olennaista.

- Meidän nopeat pelaajamme tuovat myös taitoa joukkueeseen ja pystyvät myös hyvään pallolliseen pelaamiseen. Eli pelkkää pitkää palloa ei tulla näkemään, vaikka tietysti vauhti tarjoaa hyvän mahdollisuuden tehokkaaseen vastaiskupeliin. Meillä on kuitenkin taitoa myös pitää palloa ja pelata pitkiä hyökkäyksiä. Etenkin alkukaudesta pelipaikat voivat vielä vaihdella, esimerkiksi Seba Strandvall ja Nganbe Nganbe voivat pelata kumpikin kymppipaikalla. Hyökkäykseen on nyt valtavasti juoksuvoimaa.

Seuraava ottelu

la 6.2. klo 14.30
-

Edellinen ottelu

la 30.1. klo 14, Heinäpää
0 - 0
>> Lue otteluraportti

VPS Twitterissä

Kova oli Ilveksen rynnistys vielä lopussa, mutta Vepsu kesti hienosti. #vepus #liigacup

VPS Youtubessa

Pääpartnerit

Previous
Next

Golden

  • Aukia Tavaratalo logo

Previous
Next

Yhteistyössä

Yhteistyössä Veikkaus!

Veikkausliiga

terveystalo logo

Suomen Palloliitto

Katso myös

match banneri