Joulutauko ohi – VPS kohtaa SJK:n lauantaina harjoitusottelussa

Harjoitukset-7

VPS palasi tänään joulutauon jälkeen harjoituskentälle. Vepsu harjoittelee tällä viikolla noin 20 pelaajan ryhmällä. Päävalmentaja Christian Sund oli innoissaan harjoituksiin palaamisesta.

- Tätä päivää oli odotettu. Nyt on ollut aikaa miettiä edellistä kautta ja niitä asioita, joita haluamme kehittää. Olemme saaneet sopimuksia tehtyä ja joukkueen rakentaminen näyttää hyvältä. Oli kiva nähdä pelaajia ja päästä treenaamaan heidän kanssaan, Sund kommentoi.

VPS kohtaa SJK:n harjoitusottelussa Seinäjoella lauantaina 11.1. Vuoden ensimmäinen peli tulee antamaan Sundille paljon vastauksia.

- Harjoituspelit näyttävät meille suuntaa ja antavat vastauksia. Näemme, mitä pitää kehittää. Pääsemme pelaamaan hyvää jengiä vastaan ja näemme, missä me oikeasti menemme. Myös testipelaajamme pääsevät näyttämään taitojaan hyvää vastustajaa vastaan, VPS-luotsi kertoo.

Klo 14:00 alkavaan otteluun on vapaa sisäänpääsy.

- Toivottavasti yleisö ja fanimme löytävät paikalle. Haluamme näyttää kentällä, mitä me olemme. Jos pystymme näyttämään sen, saamme kyllä fanit ja kaikki vaasalaiset mukaan, Sund sanoo.

Tällä viikolla on luvassa myös lisää sopimusuutisia, joten VPS:n eri kanavia kannattaa seurata tarkasti. 

HANKI TÄSTÄ KAUSIKORTTI KAUDELLE 2020

Moses Duckrell VPS:n hyökkäykseen
500 kausikorttia myyty – Hinnat nousevat vuodenvai...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2021 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio