Moses Duckrell VPS:n hyökkäykseen

Duckrell-2

Hyökkääjä Moses Duckrell liittyy Vaasan Palloseuran vahvuuteen. 23-vuotias englantilaishyökkääjä harjoitteli VPS:n mukana viikon ajan joulukuussa. Vahvat näytöt harjoituskentällä palkittiin lopulta 1+1 -vuotisella sopimuksella.

- Sopimuksen allekirjoittaminen oli todella hienoa. Valmentaja luotti minuun ja pääsin testiin joulukuussa. Hän piti näkemästään ja saimme sopimuksen tehtyä. On hienoa olla täällä, Duckrell sanoo.

Englannin ja Nigerian passit omaava Duckrell on pelannut viime vuodet Ruotsissa, mm. Ytterhogdals IK:n, Friska Viljorin ja Piteå IF:n riveissä. Neljän viime kauden aikana Duckrell on iskenyt yhteensä 56 maalia. 179-senttinen hyökkääjä on edustanut urallaan aiemmin myös skotlantilaista Livingston FC:tä.

- Päädyin Ruotsiin, kun pelasin Skotlannissa enkä saanut tarpeeksi peliaikaa. Ajattelin, että tarvitsin pelejä ja kokemusta. Sitten lähdin Ruotsiin ja pelasin siellä monta hyvää kautta. Tein maaleja ja sain tarvittavaa kokemusta, lontoolaislähtöinen hyökkääjä kertoo.

Nopea ja juoksuvoimainen Duckrell pystyy pelaamaan sekä kärjessä että molemmilla laidoilla.

- Olen todella nopea pelaaja, joka haluaa päästä linjan taakse ja aiheuttaa ongelmia vastustajalle ongelmia vauhdillani. Suurin vahvuuteni on viimeistely yhdellä kosketuksella keskityksistä. Pystyn myös pelaamaan laidoilla tarpeen mukaan.

Vepsun uusimman hankinnan ensimmäisenä tavoitteena on murtautua joukkueen avauskokoonpanoon.

- Keskityn aluksi pelaavaan kokoonpanoon pääsemiseen. Täällä on kuitenkin todella hyviä pelaajia, jotka ovat jo pelanneet korkeammalla tasolla, Duckrell sanoo.

VPS ja Duckrell pääsevät kovaan testiin lauantaina, kun joukkue kohtaa SJK:n harjoitusottelussa Seinäjoella.

- Odotan, että SJK tulee pitämään palloa, mutta olemme harjoitelleet paljon puolustusmuotoamme. Se tulee olemaan meille hyvä testi, näemme missä menemme.

Jalkapallon lisäksi Duckrellilla on myös lahjoja sosiaalisen median puolella.

- Editoin videoita Rising Ballers nimiselle somekanavalle. Etsimme lahjakkaita pelaajia ympäri Eurooppaa ja tuomme heitä somessa esille, Barnetin kasvatti sanoo.

Hyökkääjä kertoo viihtyvänsä Vaasassa erinomaisesti. Talviset olosuhteet eivät tule yllätyksenä englantilaiselle.

- Kaupunki on yllättävän iso. Vaasasta tulee mieleen Sundsvall. Pidän tästä paikasta, tämä on mukavuusalueellani. Kylmä ja pimeys tulivat tutuiksi Pohjois-Ruotsissa, hyväntuulinen Duckrell toteaa.

"Hän vahvistaa ryhmäämme"

Päävalmentaja Christian Sund uskoo Duckrellin olevan erinomainen lisä VPS:n hyökkäykseen.

- Moses on hyvä maalintekijä. Hän on myös hyvä syvyysjuoksija, joka haluaa päästä linjan taakse. Kyseessä on monikäyttöinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan myös laidoilla, mutta näen hänet enemmän ysipaikan pelaajana. Hän osaa myös tulla vastaan ja suojata palloa, Sund sanoo.

Duckrell vahvistaa joukkuetta kentän lisäksi myös pukukopissa.

- Moses on iloinen ja todella mukava tyyppi. Hän on päässyt todella hyvin jengiin mukaan jo lyhyessä ajassa ja vahvistaa ryhmäämme, Sund kehuu.

Duckrellin sopimuksen myötä VPS:n hyökkäyksestä alkaa löytyä mukavasti syvyyttä ja kilpailua.

- Hyökkäyspäämme näyttää aika hyvältä. Meillä on erilaisia vaihtoehtoja ja erilaisia pelaajatyyppejä. Kaikki hyökkäyspelaajamme ovat tehneet aiemmin tulosta. Samu Alanko on tehnyt paljon maaleja Ykkösessä, Steven Morrissey tekee joka vuosi maaleja, Momodou Sarr kehittyy joka kausi, Samba Sillahilla oli ehkä viime vuonna läpimurtokausi pelillisesti ja Moses on näyttänyt Ruotsissa, että hän osaa tehdä maaleja, VPS-luotsi kommentoi.

Duckrell ja muut VPS-hyökkääjät pääsevät testaamaan maalintekotaitojaan jo lauantaina harjoitusottelussa SJK:ta vastaan. Seinäjoella Wallsport Areenalla pelattava ottelu käynnistyy klo 14:00 ja siihen on vapaa pääsy.

HANKI KAUSIKORTTI KAUDELLE 2020

Vahvistusta keskikentälle – Eetu Puro Raitaan
Joulutauko ohi – VPS kohtaa SJK:n lauantaina harjo...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2021 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio