POHJANMAAN
POWERPARK LIIGA
Slider
Image

PowerPark Liiga

Image
Kaudella 2019 pelataan jälleen Veikkausliigan sisällä Pohjanmaan liigaa, kun KPV, SJK ja VPS ovat mukana Veikkausliigassa. Tämä tarkoittaa useita kiihkeitä Pohjanmaan alueen sisäisiä otteluita, joissa ratkotaan Veikkausliigan pisteiden lisäksi Pohjanmaan herruutta. Edellisen kerran siitä ovat pelanneet SJK, VPS ja FF Jaro kausilla 2014 ja 2015. Tuolloin SJK nappasi herruuden nimiinsä molemmilla kausilla. Suomen suurin vapaa-ajankeskus PowerPark toimii pohjalaisoukkueiden välisen sarjan yhteistyökumppanina. 

Seurat tekevät yhteistyötä Pohjanmaan PowerPark Liigan markkinoinnissa Lisäksi jokainen seura on sitoutunut antamaan toisilleen 500 lippua kunkin joukkueen Pohjanmaan derbyn kotiotteluun, joita seurat voivat jakaa omille kannattajilleen ja näin saadaan tunnelma nousemaan jokaisessa ottelussa.

Seurat myös nostavat toistensa keskinäisiä otteluita esiin omissa markkinointikanavissaan ja pitävät sivuillaan omaa Pohjanmaan PowerPark Liigan sarjataulukkoa sekä keskinäisten otteluiden maalipörssiä. Kaikki joukkueet kohtaavat runkosarjassa toisensa kahdesti ja sen jälkeen on selvillä Pohjanmaan PowerPark Liigan mestari. Voittaja saa haltuunsa kiertopalkintona kulkevan Pohjanmaan PowerPark Liigan pokaalin.

Sarjataulukko

Joukkue           Pelatut    Voitot    Tasurit    Häviöt    Tehdyt    Päästetyt    Pisteet 
SJK 3  2 1 3 1 7
KPV 3  1 1 4 4 4
VPS 4  0  2 2 4 6 2

Maalipörssi

2 maalia
Steven Morrissey, VPS

1 maali

Fabrice Gatambiye, VPS
Harri Heiermann, KPV
Hendrik Helmke, KPV
Adam Vidjeskog, KPV
Ville Koskimaa, KPV 
Mostagh Yaghoubi, SJK
Batista, SJK
Denis Oliinyk, SJK

Seuraavat ottelut

KPV-SJK 20.7. klo 17:00
Image
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2019 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio