Jussi Nuorela Vaasan Palloseuran päävalmentajaksi

20210517-VPS---KPV-0665 Kuva: Samppa Toivonen / Apollo Photo

Vaasan Palloseuran päävalmentajana viime syksystä alkaen toiminut Jukka Karjalainen lopettaa tehtävässä ja Akatemian päävalmentajana ja edustusjoukkueen apuvalmentajana aiemmin toiminut Jussi Nuorela siirtyy edustusjoukkueen päävalmentajaksi 18.6.2021 alkaen. Henri Sillanpää jatkaa valmennusryhmässä toimien jatkossa joukkueen apuvalmentajana ja maalivahtivalmentajana.

- Haluamme kiittää Jukkaa hänen työpanoksestaan ja ajastaan seurassa ja toivotamme Jukalle menestystä valmentajana tulevaisuudessa, toteaa VPS:n hallituksen puheenjohtaja Timo Harri.

- VPS:n strategiassa on kunnianhimoiset tavoitteet tuleville vuosille, emmekä kaikilta osin ole onnistuneet saamaan kilpailullista ja pelaajakehitykseen liittyvää toimintaa sille tasolle, jolla haluamme olla. Kilpaurheilussa on välttämätöntä reagoida tilanteisiin nopeasti ja uskomme, että muutos vie meitä lähemmäs asetettuja tavoitteita Harri jatkaa.

VPS pelaa seuraavan ottelun Rovaniemen Palloseuraa vastaan tiistaina Hietalahdessa.

Akatemian valmennus hoidetaan toistaiseksi edustusjoukkueen valmennusryhmän toimesta.

20 maaottelua pelannut Nuorela on ammattilaisuransa aikana pelannut mm. Hollannissa, Saksassa ja Turkissa. Pelaajauran jälkeen Nuorela on valmentanut mm. FC Espoon edustusjoukkuetta ja TPS:n juniorijoukkueita sekä toiminut Interissä juniori- ja talenttivalmentajana. 

Nuorelan ensimmäinen ottelu päävalmentajana - RoPS...
Kauden ensimmäinen tappio Porissa - Musa-ottelun r...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio