Kotiavauksessa vastassa Gnistan - Gnistan-ottelun ennakko

vps_fb-event_banner-1

Vaasan Palloseuran kotiavaus pelataan keskiviikkona 12.5. Elisa Stadionilla kello 18.30. Vastaan asettuu Ricardo Duarten valmentama IF Gnistan, joka aloittaa oman kautensa Ykkösessä tässä pelissä. 

Otteluun otetaan rajattu määrä katsojia sisään ja liput voit ostaa osoitteesta www.vepsu.fi/kauppa

Muista lukea VPS - IF Gnistanin ottelujärjestelyistä ennen otteluun saapumista:

https://vepsu.fi/2020-testi/vps-if-gnistan-ottelun-jaerjestelyt

Ottelua voit myös seurata Ruutu-palvelusta ja Vepsun twitter-kanavalta:

https://www.ruutu.fi/stream/3843906 & twitter.com/VPS1924

Ottelutahti kiihtyy koko ajan ja Gnistan-ottelun jälkeen vastaan asettuu Kokkolan Pallo-Veikot maanantaina 17.5.

Toukokuun otteluohjelma: 

Vaasan Palloseura aloitti kautensa Ykkösessä Turun Palloseuran vieraana Veritas Stadionilla. Vaiherikas keskiviikko Turussa päättyi lopulta lukemiin 1-1. TPS onnistui menemään johtoon ottelun ensimmäisellä puoliajalla, eikä Vepsun tilannetta helpottanut Alieu Ceesayn ulosajo 64. minuutilla. VPS ei kuitenkaan luovuttanut vaan jatkoi prässäämistä vajaallakin, ja palkinto odotti viisi minuuttia ennen loppua. Honar Abdin keskityksestä Steven Morrissey viimeisteli upealla nostolla pelin tasoihin ja pisteet jaettiin.

Steven Morrisseyn maali:

VPS oli ottelussa tilastojen valossa hieman altavastaajana. TPS onnistui laukomaan ottelussa 15 kertaa, mutta maalintekoyritykset olivat kotijoukkueelle vain 4-2. VPS onnistui laukomaan ottelussa vain 5 kertaa, joista 2 suuntautui maalia kohti. Tästä syystä Vepsun maaliodottama ottelussa oli 0.79 xG.

Tilastot:

VPS saa vastaansa viime kaudelle Ykkösessä sijalle 9. sijoittuneen IF Gnistanin. Tuleva ottelu on Ricardo Duarten suojateille kauden ensimmäinen sarjaottelu. Kenraaliottelussa Gnistan kaatoi samassa sarjassa pelaavan PK-35 lukemin 0-2. Duarten lisäksi Gnistanissa on Vaasalaisille tuttuja henkilöitä. Kärjessä kirmaa kulttimaineeseen noussut Douglas Caé ja joukkuetta kipparoi keskikenttäpelaaja Omar Jama. Lisäksi joukkueen kokoonpanosta löytyy maalivahti Samu Volotinen.

Tämän kauden Suomen Cupissa Gnistan eteni omasta lohkosta jatkoon, mutta tie tyssäsi jatkopeleissä KuPSin vieraana selvin 5-0 lukemin.

Päävalmentaja Jukka Karjalainen, valmentaja Jussi Nuorela ja maalivahtivalmentaja Henri Sillanpää ovat valinneet seuraavat pelaajat huomiseen otteluun:

Joukkueen tilanne:

Joukkueen tilanne ennen Gnistan-ottelua on hyvä. Kokoonpanosta puuttuvat edelleen Vahtera, Moses ja Pahkasalo. Lisäksi nuoren Hudd, Sillanpää ja Ketola eivät ole käytettävissä keskiviikon ottelusta.

Kiinnitä katseesi:

VPS pääsee kotikentälle Hietalahteen ja odotettavissa on pelillisesti laadukkaampi ottelu, kuin Turussa. Miltä Vepsun otteet näyttävät ensimmäisessä kotipelissä?

Historia:

25.10.2020 VPS - Gnistan 3-5

30.8.2020 Gnistan - VPS 1-2

15.3.2019 Gnistan - VPS 1-3


Otteluinfo:

Päivämäärä: 12.5.2021

Aloitusaika: 18.30

Stadion: Elisa Stadion

Ottelun erotuomari: Juho Nieminen

Avustavat: Arttu Kuukasjärvi & Eerik Hyöty


Match Magazine:

https://issuu.com/vepsu/docs/vps_match_magazine_gnistan__6_

VPSTV:n haastattelussa päävalmentaja Jukka Karjalainen ja pelaajistoa:

Ottelun jälkeiset haastattelut tulossa VPSTV:seen.
VPS – IF GNISTAN OTTELUN JÄRJESTELYT
VPS haki pisteen Turusta - TPS-ottelun raportti

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio