Nuorelan ensimmäinen ottelu päävalmentajana - RoPS-ottelun ennakko

20210529-VPS---MP-0802

Vaasan Palloseuran ottelut Miesten Ykkösessä jatkuvat tiistaina 22.6 kello 18.30 Hietalahden jalkapallostadionilla. Tällä kertaa vieraaksi saapuu Rovaniemen Palloseura, joka on sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla 9. Liput otteluun ovat myynnissä osoitteessa vepsu.fi/kauppa. Mikäli et pääse paikan päälle nauttimaan ottelusta, voit seurata ottelun tapahtumia Ruutu-palvelun tai Vepsun twitter-tilin kautta.

https://www.ruutu.fi & twitter.com/VPS1924

Kesäkuun otteluohjelma:

Edellisessä ottelussa Vaasan Palloseura kärsi kauden ensimmäisen tappion Musan Salaman vieraana. Ottelun alku oli Vepsun kontrollissa, mutta kotijoukkue rankaisi heti ensimmäisestä tilanteesta, kun ottelua oli pelattu 11.minuuttia. Hyvän ottelun keskikentällä pelannut Naoki Maeda viimeisteli 16-alueen sisältä lukemiksi 1-0. Seuraava takaisku nähtiin 20.minuuttia myöhemmin, kun Maedan kulmapotku painui Vepsun maaliin Alieu Ceesayn kautta. Ottelun tauolle siirryttiin 2-0 lukemissa.

Toisella jaksolla VPS onnistui luomaan muutaman vaarallisen tilanteen kotijoukkueen maalille, mutta kiri kuitenkin tyrehtyi 70.minuutilla, kun hyvän vastaiskun päätteeksi Jyri Kiuru viimeisteli ottelun loppulukemiksi 3-0.

Musa-ottelu jäi Jukka Karjalaisen viimeiseksi otteluksi Vepsun päävalmentajana ja hänen tilalleen nousee Jussi Nuorela.

Lue lisää:

https://vepsu.fi/2020-testi/jussi-nuorela-vaasan-palloseuran-paeaevalmentajaksi

VPSTV:n kooste:

Viime kauden päätteeksi Miesten Ykköseen pudonnut Rovaniemen Palloseura on aloittanut kauden kahdella voitolla ja tasapelillä, sekä kolmella tappiolla. Seitsemästä ottelusta joukkue on siis kerännyt yhteensä kahdeksan pistettä. RoPSia valmentaa Mikko Mannila, joka siirtyi joukkueen peräsimeen kesken viime kauden. 

VPS ja RoPS iskivät yhteen Suomen Cupin alkulohkossa viime helmikuussa. Siinä ottelussa VPS oli Oulussa pelatussa ottelussa parempi lukemin 3-0.

Päävalmentaja Jussi Nuorela ja apuvalmentaja/maalivahtivalmentaja Henri Sillanpää ovat valinneet seuraavat pelaajat huomiseen otteluun:

Joukkueen tilanne:

VPS saa tulevaan RoPS-otteluun tärkeitä palasia takaisin, kun joukkueen kapteeni Sebastian Strandvall ja toppari Mikko Pitkänen palaavat kokoonpanoon. Kokoonpanosta puuttuvat edelleen pelikiellosta kärsivät Kareem Moses. Myös Fabrice Gatambiyen korttitili täyttyi viime ottelussa, ja on myös poissa kokoonpanosta. Maalivahti Teppo Marttinen ei ole käytettävissä tulevassa ottelussa ja hänen tilalle nousee VPS Akatemian maalivahti Ville Murtonen.

Kiinnitä katseesi:

Miten muutokset valmennuksessa vaikuttavat Vepsun peliesitykseen? Joukkueella on myös edessään kasvojen pesu heikon Musa-ottelun jälkeen. 

Otteluinfo:

Päivämäärä: 22.6.2021

Aloitusaika: 18.30

Stadion: Elisa Stadion

Ottelun erotuomari: Toni Pohjoismäki

Avustavat: Jarkko Siltala & Sebastian Forsman

Ennakkohaastattelussa VPS:n uusi päävalmentaja Jussi Nuorela. Haastattelussa myös Stormossenin Aimo Latvala. RoPS-ottelussa avataan Stormossenin uusi perhepääty:

VPS - ROPS OTTELUN JÄRJESTELYT
Jussi Nuorela Vaasan Palloseuran päävalmentajaksi

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio