RECAP VIIME VIIKOSTA

Viime viikolla julkistettiin kauden ensimmäinen uusi pelaajasopimus Jesper Engström, sekä Mika Koivumäki julkistettiin Vepsun uudeksi myyntijohtajaksi. 


Vaasan Palloseura on tehnyt kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen 29-vuotiaan puolustajan Jesper "Jeppe" Engströmin kanssa. Engström on pelannut Vepsussa vuosina 2011-2019 ennen siirtymistään FC Interiin, jossa hän pelasi viimeiset kaksi kautta. 

Engström on palaamassa Vepsuun hyvillä fiiliksillä 

- Kaksi hyvää vuotta pelattu Interissä, mutta nyt on kiva palata kotiin. 

Vepsulaisille monesta yhteydestä tuttu Mika "Koikka" Koivumäki on valittu seuran uudeksi myyntijohtajaksi. Koivumäellä tulee olemaan kokonaisvastuu VPS Oy:n myynnistä ja hän raportoi suoraan hallitukselle.

Mikalla on todella vahva Vepsutausta. Peliura ulottuu juniorivuosista aina edustusjoukkueeseen saakka. Sen lisäksi Mika on toiminut valmentajana ja joukkueenjohtajana monissa Vepsun joukkueissa, mm. liigajoukkueen väliaikaisena päävalmentajana vuonna 2007. Ja Vepsun peleissä kävijöille Mikan ääni on varmasti tuttu 20 vuoden kuuluttajauran myötä.

VPS Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Harri on tyytyväinen organisaation uusimpaan vahvistukseen.

- Mika on myynnin rautainen ammattilainen, jolla on erittäin laaja kontaktiverkosto kaikkien pohjalaismaakuntien alueella. Mikalla on aito mustavalkoraitainen sydän, mikä tuo valtavasti lisäarvoa ja intohimoa kaikkeen tekemiseen. Liiganousun myötä oli tärkeää vahvistaa myös taustaorganisaatiota ja Mika tuo osaamisensa ansiosta tähän erittäin tärkeän panoksen.

Mika on innoissaan uudesta pestistään

- Olen tosi iloinen, että saan mahdollisuuden nyt tällaisessakin roolissa tulla mukaan Vepsun organisaatioon. Vepsu on ollut pienestä pitäen iso osa minun identiteettiäni ja uskon, että minulla on kokemukseni ansiosta paljon annettavaa Raidalle myynnin saralla. On hienoa saada olla mukana rakentamassa Veikkausliigajoukkueen tulevaisuutta.

Juhani Pikkarainen Vepsuun!
Ensi kauden joukkueen rakennus on alkanut - Tämän ...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio