Vepsun pelit jatkuvat - Gnistan-ottelun ennakko

20210630-VPS---EIF-0739 Kuva: Samppa Toivonen / Apollo photo

Vaasan Palloseuran ottelut Miesten Ykkösessä jatkuvat sunnuntaina 18.7, kun VPS matkusaa Oulunkylään IF Gnistanin vieraaksi. Ottelu on Vepsulle ensimmäinen kahden viikon koronakaranteenin jälkeen. Ottelua voit seurata Ruutu-palvelusta. Huomenna Vepsun twitterissä ei ole liveseurantaa.

www.ruutu.fi 

Heinäkuun otteluohjelma:

Vaasan Palloseura joutui siis EIF-ottelun jälkeen kahden viikon koronakaranteeniin ja joukkue palasi harjoituksiin keskiviikkona 14.7. Joukkue jatkoi harjoituksia terveenä ja hyvällä fiiliksellä. Karanteeni jakson aikana pelaajat toteuttivat fysiikkavalmentaja Kari Salmen harjoitusohjelmaa ja joukkue oli heti keskiviikkona valmis harjoittelemaan hyvin. 

Vepsun edellinen ottelu pelattiin Hietalahden Jalkapallostadionilla 30.6. EIF:iä vastaan, josta VPS nappasi 2-1 voiton.

VPSTV:n ottelukooste:

IF Gnistan

Ricardo Duarten valmentava Gnistan on hieman vaikean alkukauden jälkeen päässyt hyvään lentoon ja joukkue on tällä hetkellä sarjataulukon toisella sijalla. Gnistan on kerännyt yhdeksästä ottelusta 15 pistettä. Joukkueet kohtasivat ensimmäisen kerran tällä kaudella 12.5. kauden toisessa ottelussa. VPS oli tuossa ottelussa parempi lukemin 2-0.

Gnistanissa on Duarten lisäksi vaasalaiselle yleisölle tuttuja pelaajia kuten Douglas Cae, Omar Jama ja Samu Volotinen.

Päävalmentaja Jussi Nuorela ja apuvalmentaja/maalivahtivalmentaja Henri Sillanpää ovat valinneet seuraavat pelaajat huomiseen otteluun:

Joukkueen tilanne:

VPS lähtee Gnistanin vieraaksi varsin ehjällä kokoonpanolla. Joukkueesta puuttuu loukkaantumisen takia Honar Abdi. Paluun kokoonpanoon tekee Teppo Marttinen ja Joonas Vahtera.

Kiinnitä katseesi:

Ottelussa kannattaa kiinnittää katseet VPS pelaamiseen, koska joukkue ei ole kahteen viikkoon pelannut. Millaisessa iskussa VPS saapuu Oulunkylään? Ottelun alku tulee olemaan Vepsun kannalta todella tärkeä. Ottelu on myös todella tärkeä sarjataulukon kannalta ja tiedossa on varmasti laadukas jalkapallo-ottelu.

Otteluinfo:

Päivämäärä: 18.7.2021

Aloitusaika: 18.30

Stadion: Mustapekka Areena

Ottelun erotuomari: Jesse Salo

Avustavat: Oskari Rokka & Jori Roimu

VPSTV:ssä ennakkohaastattelut:

Vepsulle tappio Oulunkylässä - Gnistan-ottelun rap...
Toimiston väki lomailee

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio