VPS matkustaa Turkuun sarja-avaukseen - TPS-ottelun ennakko

EVENT-FB
Pitkä harjoituskausi on takana ja vihdoin on aika aloittaa tosipelit. Vaasan Palloseura aloittaa urakkansa vieskentältä Turun Palloseuran vieraana keskiviikkona 5.5. Ottelu Veritas Stadionilla alkaa kello 18.30. Otteluun ei oteta yleisöä, mutta kauden avausta voit seurata Ruutu-palveusta ja Vepsun twitter-tilitlä.

https://www.ruutu.fi/stream/3843906 & twitter.com/VPS1924

Vaasan Palloseuran kauden ensimmäinen kotiottelu IF Gnistania vastaan pelataan keskiviikkona 12.5. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Seura tiedottaa yleisöä koskevista rajoituksista tällä viikolla.

Toukokuun otteluohjelma:

Vaasan Palloseura valmistautuminen sarja-avaukseen sujui vaihtelevasti. Joukkue nappasi voiton viimeisestä harjoitusottelusta FC Jazzia vastaan lukemin 3-1, mutta kokoonpanosta puuttui paljon pelaajia erilaisten loukkaantumisten takia.

Kokoonpanosta puuttui edellisestä ottelusta Joonas Vahtera, Alieu Ceesay, Kareem Moses, Giuseppe Lo Giudice, Aleksi Pahkasalo, Mikko Pitkänen, Gabriel Sillanpää, Lauri Ketola, Roni Hudd ja Honar Abdi. Valoa on kuitenkin tunnelin päässä. Paluun harjoituksiin ovat tehneet puolustajat Ceesay, Lo Giudice, Pitkänen ja Abdi. Lisäksi Kareem Moseksen, Joonas Vahteran ja Aleksi Pahkasalon kuntoutukset sujuvat aikataulussa.

Tässä VPSTV:n kooste FC Jazz-ottelusta:

VPS saa vastaansa keskiviikkona Turun Palloseuran, joka tippui viime kauden päätteeksi Ykköseen. Selvää on se, että TPS hamuaa takaisin Veikkausliigaan ja onkin tulevan kauden yksi suosikeista. Turkulaisia luotsaava Jonatan Johansson on päässyt työskentelemään ensimmäisen kokonaisen harjoituskauden TPS:n peräsimessä ja on onnistunut luomaan joukkueelleen selvän peli-identiteetin.

Suomen Cupissa TPS jäi Ykkösen B-lohkossa sijalle 3. Viimeisimmissä harjoitusotteluissa TPS on kohdannut Ilveksen, Atlantiksen ja HJK Klubi 04:n. Veikkausliigassa pelaava Ilves oli parempi lukemin 1-0, mutta TPS onnistui kaatamaan Atlantiksen 2-0 ja HJK Klubi 04:sen 3-2.

Turun Palloseura on myös kärsinyt loukkaantumisista ja todennäköisesti keskiviikon sarja-avauksesta puuttuvat Eliécer Espinosa, Bamba Kalabatama, Onnipekka Pajula ja Kalle Taimi. (Lähde: fc.tps.fi)


Päävalmentaja Jukka Karjalainen, valmentaja Jussi Nuorela ja maalivahtivalmentaja Henri Sillanpää ovat valinneet seuraavat pelaajat huomiseen otteluun:

Joukkueen tilanne:

Joukkue saa kokoonpanoon tärkeitä palasia takaisin sarja-avaukseen. Topparit Lo Giudice, Ceesay ja Pitkänen tekevät paluun. Kokoonpanosta puuttuvat edelleen Vahtera, Pahksalo, Hudd, Sillanpää ja Ketola.

Joukkue on harjoitellut viimeiset päivät Monitoimiviheriöllä eli valmistautuminen Veritas Stadion alustalle on ollut hyvä.

Kiinnitä katseesi:

Olosuhteet keskiviikon ottelussa tulevat olemaan vaikeat. Veritaksen nurmi on huonossa kunnossa ja säätiedotus lupaa sadetta Turkuun koko päiväksi. Miten tämä vaikuttaa pelin kulkuun ja minkälainen ottelu tulee? Kyseessä on myös sarja-avaus.

Historia:

17.8.2018 TPS - VPS 4-1

4.7. 2018 VPS - TPS 2-0

7.5.2018 TPS - VPS 0-1

Otteluinfo:

Päivämäärä: 5.5.2021
Aloitusaika: 18.30
Stadion: Veritas Stadion
Ottelun erotuomari: Oliver Reitala
Avustavat: Elias Juvonen & Juhani Karstila

VPSTV:ssä päävalmentaja Jukka Karjalaisen ja Riku Jääskän ennakkohaastattelut

Miten sinä aiot katsoa Vepsun huomenna 5.5. pelattavan Ykkösen avausottelun? Jaa kisakatsomosi Ig-tarinaasi hashtagilla #Meidänkausi ja tägää @vps1924, niin olet mukana kahden Vepsun kotiottelulipun arvonnassa.

Onnea kaikille arvontaan ja kannustetaan huomenna Vepsu kotisohvilta voittoon!

Ottelun jälkeiset haastattelut tulossa VPSTV:seen.

Suru-uutinen - Jukka Niemi on poissa
Vepsulta onnistunut kenraaliharjoitus - FC Jazz-ot...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio