Roni Hudd Ja Gabriel Sillanpää valittu Suomen U18-maajoukkueeseen!

20220906-131422885eb805-fd3b-4dc9-a44a-51df42f726af

VPS:n puolustaja Gabriel Sillanpää ja hyökkääjä Roni Hudd on valittu Tšekkiin 19.-26.9.2022 välillä matkaavaan U18-maajoukkueeseen. Suomen joukkue tulee kohtaamaan Tšekkissä Kuuden joukkueen turnauksessa Meksikon, Tšekin ja Slovakian.

Hudd on tällä kaudella nähty jo kymmenessä Veikkausliigaottelussa. Ensimmäistä kertaa hän oli avauskokoonpanossa viime kierroksella, kun VPS matkasi Seinäjoelle kohtaamaan SJK:n Pohjanmaan derbyssä. Debyyttimaali Veikkausliigassa syntyi kesäkuussa HIFK:iä vastaan. Hudd on edustuksen lisäksi pelannut tällä kaudella paljon myös VPS:n B-junioreissa ja akatemiassa, missä on syntynyt hyvä määrä maaleja.

Sillanpää on ollut avainpelaajia B-junioreiden SM-sarjassa pelaavassa VPS:n joukkueessa, minkä lisäksi hän on myös saanut minuutteja akatemian ja edustuksen riveissä. Veikkausliigadebyytti syntyi heinäkuussa IFK Mariehamnia vastaan, jonka lisäksi hänet nähtiin kentällä edustuksen paidassa myös seuraavalla viikolla, kun VPS pelasi Helsingissä HJK:n vieraana.

Molemmat pelaajat lähtevät erittäin hyvin mielin maajoukkueen matkaan.

- Tosi hyvät fiilikset. On kiva päästä taas pienen tauon jälkeen pelaamaan maajoukkueenkin kanssa. Tietysti toivon, että saan paljon peliaikaa, ja kyllä me lähdemme ihan turnausta voittamaan. Vastustajat on varmasti kovia niin kuin aina näissä peleissä, mutta tavoitteena on tietysti voittaa kaikki pelit, Hudd kommentoi.

- Todella hyvät fiilikset, että pitkästä aikaa pääsee maajoukkueen kanssa pelaamaan. Tavoitteena on päästä pelaamaan mahdollisimman paljon. Odotan itseltäni ja joukkueelta onnistumisia, Sillanpää kertoo.

Otteluiden mahdollisista striimeistä tiedotetaan myöhemmin palloliiton toimesta. Lisätietoa ja muut joukkueeseen valitut näet täältä.

VPS panostaa nuorten pelaajien kehittämiseen ja p...
Runkosarjan huipennus Hietalahdessa tänä sunnuntai...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio