Runkosarjan huipennus Hietalahdessa tänä sunnuntaina!

20220905-170044110922_VPS-KUPS_eventwww1920x1080
VPS isännöi sunnuntaina 11. syyskuuta Veikkausliigan runkosarjan viimeisellä kierroksella KuPS:ia. Tällä viikolla julkaistaan myös Elisa Stadionin uusi nimi ja tämän kunniaksi liput otteluun ovat alkaen vain 10 €!

Runkosarjan päättymisen jälkeen Veikkausliiga jaetaan kahteen kuuden joukkueen sarjaan, mestaruus- sekä haastajasarjaan, joissa kummassakin kaikki joukkueet pelaavat vielä viisi ottelua. VPS on jo varmuudella haastajasarjassa, ja loppukaudesta näyttäisi tulevan erittäin mielenkiintoinen. Haastajasarjan ensimmäiseksi ja toiseksi sijoittuneet joukkueet pääsevät mukaan Veikkausliigan eurolopputurnaukseen kilpailemaan karsintapaikasta UEFA:n Konferenssiliigaan, sekä tämän lisäksi viimeiseksi sijoittunut joukkue putoaa Ykköseen ja toiseksi viimeinen joukkue jatkaa putoamiskarsintaan. Onnistuneella ottelulla KuPS:ia vastaan olisikin täten mahdollisuus saada tärkeitä pisteitä ja lähteä hyvällä momentumilla jatkosarjan otteluihin.

Vepsun tavoin myös KuPS on tehtaillut hyvän määrän maaleja tällä kaudella. Molemmilta joukkueilta löytyykin pelaajat Veikkausliigan maalipörssin jaetulta toiselta sijalta, sillä VPS:n Kalle Multanen ja KuPS:n Tim Väyrynen ovat molemmat viimeistelleet kymmenen täysosumaa tällä kaudella.

Hyvät uutiset VPS:n kokoonpanon osalta ovat, että viime kierroksella korttitilin täyttymisen seurauksena pois olleet Joonas Vahtera ja Tete Yengi ovat takaisin joukkueen vahvuudessa, jonka lisäksi seuralegenda Steven Morrissey on tekemässä paluuta loukkaantumisen jäljiltä. VPS myös teki viime viikolla uuden hankinnan, kun maalivahti Joonas Immonen saapui Vepsuun.

Saavu siis Hietalahteen kannustamaan Vepsua runkosarjan viimeisessä ottelussa, sekä juhlistamaan Hietalahden Stadionin uutta nimeä! Alennushintaiset liput ovat myynnissä täällä!

Roni Hudd Ja Gabriel Sillanpää valittu Suomen U18-...
VPS taipui SJK:lle Pohjanmaan derbyssä

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio