Tervetuloa Vaasan Palloseuraan Rasmus Leislahti!

Miehet-UUSI-soppari-www-6

VPS on solminut kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen maalivahti Rasmus Leislahden kanssa. Täten Leislahti nähdään Vepsun riveissä ainakin vuoden 2025 loppuun asti.

 

Raita vahvistaa maalivahtiosastoaan Leislahdella, joka saapuu Vaasaan KTP:ssa pelatun viime kauden jälkeen. Nousijajoukkue KTP pelasi vaikean kauden Veikkausliigassa, jonka seurauksena kotkalaiset joutuivat palaamaan alemmalle sarjatasolle vain yhden liigakauden jälkeen. Haastavasta vuodesta huolimatta Leislahti esiintyi kuluneella kaudella lupaavasti pelaten 22 liigaottelua KTP:n paidassa. Leislahden ehdottomiin vahvuuksiin kuuluvat jalalla pelaaminen sekä reaktiotorjuminen.

 

Leislahti palaa Vaasaan iloisin miettein. Leislahden mukaan VPS merkitsee nuorelle maalivahdille paljon, ja Raita-ajoilta löytyykin paljon hyviä muistoja.

- Erittäin hyvät fiilikset. Kiva palata takaisin Vaasaan, ja innolla odotan kauden alkua. Seura merkitsee minulle paljon. Tämä on hieno seura ja hieno kaupunki. Senkin puolesta ilo olla takaisin täällä.

- Minulla on hyviä muistoja Vaasasta. Vepsussa pelaamani kausi 2020 oli erittäin tärkeä kausi henkilökohtaisesti, sillä se opetti paljon ja auttoi minua eteenpäin urallani. Otin sen jälkeen ensimmäisiä liiga-askeleitani, Leislahti kertoo.

 

KTP:n vaikea kausi näkyi Leislahden mukaan myös osittain hänen omissa otteissaan. Nyt kuitenkin maalivahdilla on oman näkemyksensä mukaan mahdollisuus aloittaa uusi vaihe uusvanhassa seurassaan.

- Viime kauteni oli henkilökohtaisella tasolla hieman ailahteleva. Ajoittain olin tyytyväinen omiin otteisiini ja ajoittain taas oli vaikeampaa. Kauden aikana tuli myös pieniä loukkaantumisia. Parannettavaa jäi, mutta olen iloinen, että nyt saan mahdollisuuden ikään kuin aloittaa alusta, Leislahti tuumaa.

 

Leislahden odotukset ensi kaudesta ovat korkealla, ja näkee, että hänellä on paljon annettavaa joukkueen kokonaisuuteen.

- Minulla on korkeat odotukset ensi kaudesta. Vepsulla oli uskomaton viime kausi, ja haluan tuoda vielä jotain lisää joukkueeseen. Toivon, että pystyn auttamaan joukkuetta mahdollisimman paljon, jotta menestystä tulisi vielä enemmän, Leislahti toteaa toiveikkaana. 

 

VPS:n maalivahtivalmentaja Vesa Kumpula näkee Leislahden sopivan Vepsun muottiin lähes täydellisesti.

- "Rasse" on monipuolinen, erittäin lupaava, mutta jo kokenut maalivahti. Hän on Vepsun arvojen näköinen urheilija, joka sopii hakemaamme maalivahtiprofiiliin täsmällisesti, Kumpula kertoo.

 

Jorma Korpela In Memoriam
Vepsua palkittiin Captain’s Ball -gaalassa!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio