Akon Kuek ja Felix Friberg jatkavat Vaasan Palloseurassa!

 

Vepsun nuoret lupaukset Akon Kuek ja Felix Friberg ovat solmineet sopimukset VPS:n kanssa. Kuekin sopimus on kaksivuotinen, kun taas Fribergin sopimus kattaa seuraavat kolme vuotta.

18-vuotias Kuek on kuulunut tällä kaudella huippukautta Kolmosessa pelaavan VPS Akatemian avainpelaajiin, ja maaleja hän on viimeistelly kuluneella kaudella jo seitsemän kappaletta. Debyytti Vepsun edustusjoukkueessa syntyi Liigacupissa kauden alla.

- Olen ollut pitkään tässä seurassa, niin hyvät fiilikset, että saa allekirjoittaa sopimuksen seuran kanssa, Kuek kertoo.

Ensi kauden tavoitteista Kuek kertoo seuraavasti.

- Tavoitteena on saada debyytti ja taistella pelipaikasta.

17-vuotias Friberg on nähty tällä kaudella pääosin SM-sarjassa pelaavassa VPS:n B-juniorijoukkueessa, missä maaleja on syntynyt kahdeksan kappaletta. Tämän lisäksi Friberg on pelannut myös hyvän määrän otteluita VPS Akatemiassa tällä kaudella.

- Tosi hyvät fiilikset. Tätä on vähän odottanut ja tämä on ollut tavoitteena aika kauan, niin tuntuu tosi hyvältä, Friberg kertoo.

Myös Friberg nimeää seuraavan kauden tavoitteiksi esimerkiksi debytoinnin edustusjoukkueessa.

- Kehittyä vielä enemmän pelaajana, ja debyytti edustusjoukkueessa olisi kiva, Friberg kertoo ensi kauden tavoitteistaan.

VPS Akatemia pelaa tänään lauantaina huipputärkeän kauden viimeisen kotiottelunsa, kun TP-47 saapuu joukkueen vieraaksi Lemonsoft Stadionille nousukarsinnan merkeissä. Ottelu on ensimmäinen VPS:n ja TP-47:n kaksiosaisesta nousukarsinnasta, jonka voittajalle on luvassa sarjapaikka Kakkoseen ensi kaudeksi.

VPS taistelee huomenna paikasta eurolopputurnaukse...
VPS Akatemia taistelee noususta Kakkoseen lauantai...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio