Ennakko: KPV Akatemia – VPS Akatemia | Raita kohtaa Pallo-Veikot Keskuskentällä

Image-6

Raidan akatemiajoukkue palaa tositoimiin perjantaina 7.7. joukkueen matkatessa Kokkolaan KPV:n vieraaksi. VPS pyrkii vierasvoitolla kaventamaan piste-eroaan sarjaykköseen.

 

VPS Akatemia pitää hallussaan toistaiseksi sarjan toista sijaa 20 pisteellä. SJK Akatemia/2:n haastamiseen sarjan ykköspaikasta on vielä matkaa, kun joukkueita erottaa parhaillaan 7 pistettä. Alavireinen KPV Akatemia majailee sarjassa toistaiseksi 9. sijalla, ja pyrkii haastamaan vaasalaiset kotikentällään tärkeistä pisteistä.

 

KPV Akatemia katkaisi pitkän tappioputkensa 2–0 kotivoitolla Esse IK.sta, mutta viimeisimmässä ottelussaan Pallo-Veikot joutuivat jälleen taipumaan vieraissa, kun Jaro otti joukkueiden kohtaamisesta kolme pistettä lukemin 4–2. VPS Akatemia etenee KPV-otteluun 9–1 NIK-murskavoiton siivittämänä.

 

VPS Akatemian Felix Friberg kertoo joukkueen pystyvän parempaan hyvistä tuloksista huolimatta, ja näkee kaudella alisuoriutuneen KPV:n silti vaarallisena vastustajana.

- Joukkueemme on pelannut kohtalaisen hyvin, mutta on vielä asioita, joita meidän täytyy parantaa pelissämme. KPV:lla on ollut vaikeaa tulosten suhteen, mutta joukkueessa on monia hyviä yksilöitä, emmekä saa aliarvioida heitä yhtään.

- Odotamme fyysistä ottelua, joten on tärkeää, että löydämme oman pelimme aikaisin ja saamme jatkettua siitä, mihin jäätiin NIK-pelissä, Friberg summaa.

 

Kumpi joukkue poistuu kentältä kolmen pisteen kera perjantai-illan huumassa? Kokkolan keskuskentällä pelattava ottelu vihelletään käyntiin kello 19:00!

VPS ja WFA yhteistyöhön myös poikapuolella!
VPS:n viikko-ohjelma | Viikko 27
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio