Kausarimainos
Image

Aitiot

Image

VPS:n tapahtumissa on käytössä yhdeksän aitiota. Aitiot ovat 10 – 40 katsojalle. Pohjanmaan parasta futista! Tuo asiakkaasi tai yhteistyökumppanisi seuraamaan laadukasta tapahtumaa erinomaisen ruoan ja juoman kera. Aitiot ovat käytettävissä tunti ennen peliä, ottelun aikana ja puoli tuntia ottelun jälkeen. Vuokratessasi aition voit katsoa peliä kolmesta eri paikasta – aition sisältä, aition edessä olevalta anniskeluterassilta, sekä teille varatuilta parhailta katsomopaikoilta.

Aitioista seitsemän on tarkoitettu 10 hengelle ja yksi 20 hengelle ja yksi 30-40 hengelle. Kaksi isoa aitiota on yhdistettävissä jopa yhteensä 60 henkilön tilaisuuteen. Kaikista aitiosta pystyt seuraamaan peliä mainiosti ja tilaa riittää, mikäli haluat viettää aikaa enemmän aitiossa keskustelemassa. Aitiot ovat käytettävissä tuntia ennen pelin alkua, mutta tarvittaessa aikaisemminkin. Aitiovieraille sisältyy myös ilmainen parkkipaikka aivan Lemonsoft Stadionin vierestä.

Elämys sopii varmasti niin futisfanaatikoille kuin ensikertalaisillekin. Tervetuloa viihtymään Lemonsoft Stadionille!

FAKTARUUTU

 • 9 aitiota:
  – 10 hengen aitiot (7 kpl)
  – 20 hengen aitio (1 kpl)
  – 30-40 hengen aitio (1 kpl)

  Isot aitiot mahdollista yhdistää isoksi, jopa 60 hengen tilaksi. Aitiovieraiden käytössä on myös VIP-parkkipaikka stadionin eteläpäädyssä (Tennis Centerin pääty).

  Aukiolo: Ottelupäivinä tunti ennen ottelua, koko ottelun ajan ja 30min ajan pelin jälkeen. Aitio on käytettävissä erikseen sovittaessa aiemminkin ilman erillistä veloitusta.

  Tarjoilut: Tarjoamme eri maksusta laadukkaan illallisen heti aitioon saapuessanne. Aitioissa on kattava valikoima juomia – olutta, lonkeroa, siideriä, viiniä ja jopa kuohuviiniä, sekä virvoitusjuomia. Kaikki juomat laskutetaan jälkikäteen kulutuksen mukaan.

HINNAT

(Sisältävät aitiovuokran ja otteluliput)
– 10 hengen aitio: alkaen 850 € (+alv) / ottelu
– 20 hengen aitio: alkaen 1700 € (+alv) / ottelu
– 30-40 hengen aitio: alkaen 2500 € (+alv) / ottelu

Yhteydenotot ja tiedustelut:

Mika Koivumäki

MYYNTIJOHTAJA/ HEAD OF SALES
+358 40 551 6995
mika.koivumaki@vepsu.fi
Image

#SEURAARAITAA

Image
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio