Haastattelussa VPS juniori William Nieminen

Veikkausliiga käynnistyy pitkän odotuksen jälkeen, kun kausi 2023 saa avauksensa keskiviikkona 5.4. Vaasan Palloseura kulkee kohti tulevaa kautta itsevarmana, ja aloittaa kautensa kotiottelulla FC Lahtea vastaan. Vaasalaiset kannattajat sekä juniorit ovat valmiina kauteen 2023, ja erityisesti eräs uskollinen kannattaja on valmistautunut keskiviikon avausotteluun.

 

Vaasalainen William ”Wippe” Nieminen pelaa VPS:n P10-junioreissa, ja on uskollinen seuran kannattaja. Wippe oli VPS:n mukana Veikkausliigan media-avauksessa, ja pääsi jopa Veikkausliigan somekanaviin edustamaan joukkuettaan Vepsun huivi päänsä yllä korotettuna. Wipelle VPS:n ohella tärkeitä asioita ovat Valioliigassa pelaava Chelsea, mutta varsinkin kotijoukkueensa riveissä pelaava puolustaja Tyler Reid.

 

Huumorintajuinen Wippe kertoi, miksi Tyler Reid on hänen lempipelaajansa.

- Suoraan sanottuna tykkään Tylerista hänen hiustensa takia. Hän on myös todella hyvä tyyppi. Haluan nähdä tulevalla kaudella, miten hän on kehittynyt viime kaudesta.

 

Wippe on odottanut Veikkausliigan aloitusta jo kauan, ja aikoo katsoa kaikki VPS:n pelit tälläkin kaudella. Wippe haluaa nähdä joukkueensa menestyvän, ja mielenkiintoisimmat pelit ovat laitettu kalenteriin.

- Kiinnostavimpia pelejä ovat muun muassa pelit SJK:ta, HJK:ta ja FC Interiä vastaan kotikentällä. Tulevalla kaudella VPS taistelee paikasta mestaruussarjassa.

 

Wipen yhteys Vepsuun on erityinen, ja hänen uskollisuutensa seuralle on ihailtavaa. Wipestä parasta Vepsussa on koko seura ja sen toiminta. Hän kuvailee Vepsua ytimekkäästi yhdellä sanalla: ”paras”.

 

Katso Wipen haastattelu tästä!

 

Veikkausliiga alkaa pian. Oletko valmis?

 

Prosper Ahiabu jatkaa Vepsussa!
Veikkausliiga-studion kausiennakko julkaistu
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio