Kareem Moses edustamaan Trinidad ja Tobagoa CONCACAF Nations Leaguessa!

20220601-112429F22E2006-EE5C-4470-A9F3-1B10705CC37E

Vepsun puolustaja Kareem Moses on valittu edustamaan maajoukkuettaan Trinidad ja Tobagoa CONCACAF Nations Leaguessa. Seuraavan kahden viikon aikana Trinidad ja Tobago pelaa neljä ottelua Nations Leaguen lohkovaiheessa. Vastaan asettuvat Nicaragua, Bahama, sekä Saint Vincent ja Grenadiinit kahteen kertaan.


– On aina kunnia ja ilo edustaa maatani. Pääsin muutama kuukausi sitten pitkästä aikaa edustamaan maajoukkuettani, ja koko perheeni pääsi näkemään minut pelaamassa, mikä oli minulle erityistä. Se että sain uudestaan kutsun maajoukkueeseen kertoo paljon sekä VPS:n että minun hyvistä suorituksista. Olen erittäin iloinen, että pääsen taas pelaamaan maajoukkuekavereideni kanssa, sekä voittamaan pelejä maalleni, kertoo Moses.

Moses lähtee luottavin ja odottavin mielin Nations Leaguen otteluihin.

– Lohko ei ole helppo. En usko, että raivaamme helposti tiemme jatkoon, mutta meillä on erittäin hyvät edellytykset lohkovoittoon. Meillä on edessä neljä haastavaa ottelua, mutta meillä on laadukas joukkue, ja uskon että voimme voittaa tai edes saada pisteen kaikista otteluista. Ensimmäinen ottelu on Nicaraguaa vastaan, ja meidän pitää lähettää viesti muulle lohkolle aloittamalla turnaus vahvasti, ennakoi Moses.

Katso alla oleva VPSTV:n video, missä Moses kertoo maajoukkuefiilisten lisäksi esimerkiksi alkukaudesta, ajastaan Vepsussa, sekä perhe-elämästään!
Päävalmentaja Jussi Nuorela Radio Hietalahden vier...
VPS isännöi HJK:ta suomen Cupin neljännesvälieriss...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio