Miika Niemi jatkaa VPS:ssä!

Miika Niemi jatkaa!
Puolustaja Miika Niemi jatkaa Vepsussa myös ensi kaudella. Niemen sopimuksessa oli optio seuraavasta kaudesta, jonka seura päätti käyttää. Vepsun oma kasvatti Niemi debytoi VPS:n edustusjoukkueessa jo kaudella 2012. Muutaman Vepsussa vietetyn kauden jälkeen hän vaihtoi maisemaa muihin seuroihin pariksi vuodeksi, mutta palasi takaisin VPS:ään kaudeksi 2020. Ensi kaudesta tulee jo Niemen kahdeksas Raidassa, tehden hänestä yhden joukkueen pitkäaikaisimmista VPS:n pelaajista.

– Ihan hyvät fiilikset tietysti. Optio oli paperissa, ettei siinä paljon voinut mitään sanoa, kun seura halusi jatkaa. Se on ihan hyvä näin, Niemi kertoo.

Tällä kaudella Niemi oli alkukaudesta enemmänkin vaihtopelaajan roolissa, ja vastuuta tuli monella eri pelipaikalla. Nyt loppukaudesta tämä 28-vuotias monipuolinen puolustaja on kuitenkin saanut runsaasti vastuuta VPS:n puolustuksessa, ja hänestä on tullut vakiokasvo avauskokoonpanossa.

– Alkukausi oli ehkä vähän vaikeampi. Joutui pelaamaan vähän useammalla pelipaikalla, ja ei saanut niin paljon tasaisesti vastuuta. Mutta nyt loppukaudesta olen pystynyt pelaamaan aika paljon ja tasaisesti, niin se on mennyt paremmin, Niemi kertoo kaudestaan.

Ensi kauteen Niemi lähtee luottavaisin mielin.

– Ensi kaudella varmaan lähdetään tappelemaan pikkuisen paremmista sijoituksista. Yläloppusarjaa varmaan lähdetään tavoittelemaan ja katsotaan sitten mihin riittää. 

VPS Akatemia taistelee noususta Kakkoseen lauantai...
Antti-Ville Räisänen jatkaa Vepsussa!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio