Otteluennakko: IFK Mariehamn - VPS | Veikkausliiga

7603VExv

VPS pelaa runkosarjan viimeisen ottelunsa vieraskentällä, kun Raita matkaa Ahvenanmaalle ottelemaan IFK Mariehamnia vastaan sunnuntain kohtaamisessa. Vaasalaiset hakevat saarelta yhdeksän ottelun mittaiselle voittoputkelleen jatkoa, kun taas maarianhaminalaiset hakevat kuumeisesti isoa pistesaalista helpottamaan joukkueen tuloksellista ahdinkoa.

 

VPS etenee kohti IFK Mariehamn-ottelua voitokkaan KTP-kotipelin jälkeen. Ottelu KTP.ta vastaan osoittautui lopulta varsin tiukaksi jännitysnäytelmäksi, jossa pelin loppulukemia jännitettiin loppuun asti. VPS kuitenkin onnistui keräämään vyölleen kotikentällä tärkeät pisteet voittaen KTP:n lukemin 2-1. Voitto oli Vepsulle myös tärkeä tekijä mestaruussarjapaikan varmistamisessa.

 

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela oli varsin tyytyväinen mestaruussarjapaikan varmistumiseen.

- Mahtava juttu tietysti, että mestaruussarjan paikka varmistui ennen runkosarjan viimeistä ottelua. Saamme lähteä ns. ”paineettomasti” pelaamaan, mutta voittoa lähdemme tietysti hakemaan. Jokainen piste on loppua ajatellen tärkeä.

 

Vepsulla on takanaan Nuorelan mukaan laadukas treeniviikko, ja näyttöjen perusteella sunnuntaina voidaan odottaa terävää ja määrätietoista vaasalaisjoukkuetta. IFK Mariehamnin valmentajanvaihdos voi tuoda mukanaan muutoksia kotijoukkueen peliin, ja Nuorela odottaakin ottelua innolla.

- Meillä oli hyvä treeniviikko. Manasin viime pelin jälkeen, että silloinen edeltävä treeniviikko ei ollut meille optimaalinen. Pystyimme palautumaan hyvin ja olemme saaneet hyviä treenejä allemme. Joukkue on ollut todella fokusoitunut ja terävä kaikessa tekemisessä. Pelistä on siis hyvät odotukset.

- Tämä on toinen pelimme putkeen, jossa vastustajan valmentaja on vaihtunut ennen kohtaamista. IFK Mariehamn kerkesi pelaamaan SJK-pelin uuden valmentajan alaisuudessa ja pieniä muutoksia oli näkyvissä. Nyt heillä on ollut reilu viikko aikaa valmistautua, ja etenemme odottavilla fiiliksillä ottelua kohti, Nuorela kertoo.

 

Tuloksellisesti ahdingossa oleva IFK Mariehamn kohtaa loppukaudellaan vaikeita otteluita. Sarjan viimeisenä istuvan maarianhaminalaisjoukkueen on kerättävä lopuista peleistään elintärkeitä pistesaaliita, joilla joukkue voi taistella tiensä pois putoamiskarsinnasta. Nuorelan mukaan peli ei jää kiinni kotijoukkueen taistelutahdosta.

- Uskon, että IFK Mariehamn tulee otteluun kovalla taistelutahdolla ja suurella energialla. Maarianhaminalaisilla on vielä ns. kuusi ”isoa finaalia” edessä loppukaudelle. Jokainen piste on heille elintärkeä. Kyseessä on heidän ensimmäinen pelinsä kotona uuden valmennuksen alla, ja he ymmärtävät, että jotain on kierrokselta saatava, ja ottelussa on tapahduttava oikeita asioita. 

- Se on varma, että yrityksen puutteesta ja taistelutahdosta se ei jää kiinni. Meidän on pystyttävä olemaan valmiina todella hankalaa vastustajaa vastaan, Nuorela tuumaa.

 

Nuorela haluaa nähdä joukkueeltaan laadukkaan kokonaisuuden vieraskentällä.

- Haluan nähdä joukkueestamme hyvän 90 minuutin kokonaisuuden. Jos kykenemme pelaamaan 90 minuuttia meidän omaa hyvää peliämme, niin olemme vahvoilla, Nuorela toteaa.

VPS kohtaa seuraavassa ottelussaan IFK Mariehamnin sunnuntaina 3.9. Wiklöf Holding Arenalla kello 16:00. Ottelu on katsottavissa suorana Ruudusta!

 

 

Katso myös Veikkausliiga-studion kierrosennakko tästä!

 

 

IFK Mariehamn - VPS

 

Veikkausliiga

 

Wiklöf Holding Arena, Maarianhamina

 

3.9.2023 kello 16:00

Otteluraportti: IFK Mariehamn - VPS | Veikkausliig...
Antonio Almen siirtyy lainalle VIFKiin
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio