Otteluennakko: VPS – AC Oulu | Veikkausliiga

rj_tlc2C

VPS pyrkii jatkamaan voittoputkeaan neljän ottelun mittaiseksi, kun lauantain kotiottelussa vastaan asettuu jo tutuksi vastustajaksi muodostunut AC Oulu. VPS hakee tämän vuoden puolella ensimmäistä voittoaan Oulusta, kun taas oululaiset pyrkivät ohittamaan sarjan kolmannella sijalla majailevan HJK:n sarjataulukossa vierassaaliilla.

 

VPS pelasi keskiviikkona loistavan pelin Turussa FC Interiä vastaan, joka päättyi vaasalaisten 0–2 vierasjuhliin. Maalintekoa on saatu viimein kuntoon joukkueen sisällä, ja kolmen ottelun maaliero on Raidalle hieno 6–0. VPS:n pistesaaliit ovat tuoneet joukkueeseen lisää itsevarmuutta ja määrätietoisuutta, joka on näkynyt Raidan toiminnassa kentällä.

 

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela oli tyytyväinen keskiviikon suoritukseen, ja antoi kiitosta koko joukkueelle laadukkaasta pelistä molemmissa päissä.

- Olihan se meiltä hyvä peli. Olimme alusta lähtien hyvin pelissä mukana, ja pystyimme olemaan vaarallisia hyökkäämisessä ja erikoistilanteissa, jolla saimme luotua painetta Interin päähän. Kykenimme puolustamaan myös hyvin kurinalaisesti, ja pitämään heidät pois vaarallisimmilta maalipaikoilta. Kokonaisuutena selkeästi ansaittu voitto, Nuorela tuumaa.

 

Lauantain vastustaja AC Oulu matkustaa Vaasaan voittoisan IFK Mariehamn-vieraspelin jälkeen. VPS:n kova ottelutahti on vaikuttanut joukkueen harjoitteluun, ja viikolla keskittyminen on ollut palautumisessa ja valmistautumisessa. AC Oulu on saanut keskittyä treeniviikollaan lauantain kohtaamiseen.

- Joukkueen fiilis on hyvä, vaikka vieläkin ehkä hieman väsynyt viime ottelusta. Emme ole pitäneet tällä viikolla normaaleja harjoituksia oikeastaan ollenkaan, vaan olemme enemmänkin palautelleet ja valmistautuneet peleihin. Onhan se selvää, että Oulu on saanut valmistautua lauantaita varten koko viikon, joten siinä mielessä heillä on selkeä etu. Meidän on luotettava meidän selkeään flow-tilaamme, Nuorela toteaa.

 

Jännitystä ottelupariin tuo myös se, että joukkueet ovat tavanneet tämän vuoden puolella jo kolme kertaa ennen lauantain ottelua. Molemmat joukkueet etenevät kohti seuraavaa peliä kolmen ottelun mittaisissa voittoputkissa, ja lauantailta voidaan odottaa hermoja riipivän jännittävää ja tasaista ottelua. Nuorela tiedostaa Oulun olevan vahvoilla sarjassa, mutta näkee myös Vepsun olevan oululaisille vaikeimpia vastustajia.

- Oulu on myös kovassa liidossa, ja joukkue on voittanut viimeiset kolme otteluaan niin kuin mekin. Oulu on kerännyt tasaisesti pisteitä pitkin kautta, ja on hivuttautunut kärjen tuntumaan. Joukkue on laadukas nimenomaan pallollisessa pelaamisessa, ja kokoonpanossa on paljon yksilötaitoa. Heidän pelaamisensa perustuu pelin kontrolloimiseen pallon kanssa.

- Tällä kaudella olemme jo pelanneet pelejä Oulua vastaan, ja aina ottelut ovat olleet todella tasaisia. Olemme kaksi täysin erilaista joukkuetta, mutta aina kohtaamiset ovat olleet mielenkiintoisia ja tunteita on ollut kentällä sekä sen ulkopuolella. Kiva matsi siitä on tulossa, Nuorela summaa.

 

 

 

VPS palaa tositoimiin lauantaina 15.7. Lemonsoft Stadionilla, kun Raidan vieraaksi saapuu AC Oulu. Liput otteluun löydät osoitteesta www.lippu.fi. Kello 17:00 alkava ottelu on nähtävissä myös Ruutu+ palvelusta!

 

 

VPS – AC Oulu

 

Veikkausliiga

 

Lemonsoft Stadion, Vaasa

 

15.7.2023 kello 17:00

Otteluraportti: VPS – AC Oulu | Veikkausliiga
VPS kohtaa AC Oulun huomenna!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio