Otteluennakko: VPS - FC Honka | Eurolopputurnauksen finaali

T8re1Dj5

Ensi vuodeksi UEFA:n Konferenssiliigan karsintaotteluihin osallistuva joukkue ratkaistaan viimein sunnuntaina Lemonsoft Stadionilla, kun VPS ja FC Honka ottavat mittaa toisistaan kauden viimeisessä ottelussa. VPS etenee kohti sunnuntain kohtaamista 1-0 johdossa.

 

Joukkueet kohtasivat Eurolopputurnauksen finaalin ensimmäisessä osaottelussa viime keskiviikkona Espoossa, josta Raita onnistui taistelemaan itselleen 0-1 voiton. Honka antoi parastaan kotikentällään, mutta Vepsu onnistui lopulta kääntämään ottelun voitokkaaksi pelin viimeisten minuuttien aikana.

 

VPS:n valmentaja Henri Sillanpää toteaa Honka-pelin olleen äärimmäisen tasainen,ja kertoo, kuinka lopputulokseen on oltava tyytyväinen.

- Ottelu Honkaa vastaan oli todella tasainen, ja niinkin vaikea kuin osaisimme odottaa. Honka on todella hyvä ja laadukas joukkue, joka pystyi tuottamaan meille juuri niitä ongelmia, joita tiesimme sen tekevän meitä vastaan. 

- Täytyy olla tyytyväinen tulokseen, ja pelin lopulla mietimme jo, että tasapelikin olisi ottelusta hyvä tulos. Saimme kuitenkin tehtyä voittomaalin, ja sitä kautta saimme hyvät asetelmat sunnuntain ratkaisevaan otteluun.

 

Sillanpää ennakoi Hongan astuvan sunnuntaina kentälle suurella energialla. Sillanpään mukaan Honkaa vastaan on pelattava rohkeasti, jotta vieraat eivät saa liikaa otetta pelistä.

- Honka tulee takaa-ajoasemassaan päälle kovaa, eikä joukkueella ole mitään hävittävää. Meidän pitää uskaltaa olla rohkeita sekä aktiivisia, emmekä saa passivoitua ja lähteä suojelemaan johtoamme liikaa. Muuten illasta tulee meille pitkä.

- Koska Honka onnistui luomaan meille ongelmia, meidän tulee hienosäätää puolustuspeliämme hieman sunnuntain otteluun, jotta pystymme pitämään heidät poissa vaarallisilta paikoilta. Mielestäni annoimme Hongalle muutaman paikan liikaa ensimmäisessä osaottelussa, Sillanpää huomauttaa.

 

VPS:n loppuviikko on mennyt palautuessa viime ottelusta, sekä valmistautuessa sunnuntain koitokseen. Joukkue on analysoinut keskiviikon ottelua tarkasti, joka toimii valmistavana tekijänä sunnuntaita varten. Sillanpää toivoo yleisön saapuvan paikalle sunnuntain otteluun, jotta europaikka saavutetaan yhdessä.

- Olemme käyneet viime ottelumme paljon läpi. Palaute ottelusta toimii myös valmistavana tekijänä seuraavaan ottelumme Honkaa vastaan. Olemme palautuneet keskiviikosta ja valmistautuneet sunnuntaita varten.

- Kyseessä on iso peli, ja jopa kauden suurin ottelu. Toivomme, että saamme kaiken tarvitsemamme tuen yleisön puolelta. Uskon, että jokainen kynnelle kykenevä saapuu paikalle. Saamme pelata kauden viimeisen ottelun marraskuussa suhteellisen lämpimissä olosuhteissa, ja kenttäkin on loistavassa kunnossa, Sillanpää hehkuttaa.

 

Sunnuntain ottelussa panokset ovat valtavat, ja Sillanpään mukaan kyseessä on seuralle äärimmäisen tärkeä mahdollisuus.

- Europaikka merkitsee pelaajille paljon. Se merkitsee myös seuralle valtavasti, sillä siihen lukeutuu myös merkittävää taloudellista hyötyä. Pelaamme isoista asioista, ja senhän ymmärtää myös jokainen, Sillanpää summaa.

 

 

VPS kohtaa FC Honkan kotikentällään Lemonsoft Stadionilla Eurolopputurnauksen finaalin toisessa osaottelussa. Ottelu pelataan 5.11. kello 16:00, ja liput tapahtumaan löydät vielä osoitteesta www.lippu.fi. Jos et pääse paikan päälle, muusta katsoa ottelu suorana Ruutu+ palvelusta!

 

 

VPS - FC Honka

 

Eurolopputurnauksen finaali

 

Lemonsoft Stadion, Vaasa

 

5.11.2023 kello 16:00

Otteluraportti: VPS - FC Honka | Eurolopputurnauks...
Otteluraportti: FC Honka - VPS | Eurolopputurnauks...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio