Riku Jääskä jatkaa Vepsussa!

riku_21v_3

Vaasan Palloseura ja hyökkääjä Riku Jääskä ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen. Sopimus sisältää myös option kolmannesta vuodesta.

Jääskä on VPS:n oma kasvatti, joka teki paluun Vepsuun viime kaudeksi. Tämän kauden alkuun Jääskä kärsi loukkaantumisista, mutta loppukaudesta 24-vuotias hyökkääjä teki läpimurtonsa Veikkausliigatasolla. Hän viimeisteli kauden ratkaisevissa otteluissa kaksi tärkeää voittomaalia, ja hyvät loppukauden otteet palkittiinkin valinnalla Veikkausliigan lokakuun joukkueeseen.

-Tosi hyvät fiilikset tietenkin. Kova ja vaikea kausi takana, niin on hienoa, että saa vielä uuden mahdollisuuden näyttää, että pystyy pelaamaan kokonaisenkin kauden täällä, Jääskä kommentoi.

Ensi kauden tavoitteista Jääskä kertoo seuraavasti.

- Ensinnäkin ensi vuonna tavoitteena on, että pystyisi pelaamaan koko kauden, eikä olisi loukkaantumisia ja vaivoja niin paljoa. Se on päätavoite.

- Näytimme jo nyt, että olemme sellainen joukkue, joka pystyy haastamaan kovempiakin joukkueita. Tavoitteena on ottaa pisteitä kovemmistakin joukkueista ja päästä sinne neljän parhaan sakkiin.

 

https://youtu.be/YWX4kuPLcn0

 

 

Isälle lahjaksi kausikortti!
Jussi Nuorela valittu Veikkausliigan lokakuun valm...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio