Roni Hudd jatkaa kasvattajaseurassaan Vepsussa!

thumbnail_Miehet-jatkosoppari-www-1-1

Seuran oma kasvatti Roni Hudd on solminut jatkosopimuksen VPS:n kanssa. Huddin aiempaan sopimukseen lisätään vuosi lisää, ja täten sopimus ulottuu kauden 2024 loppuun.

 

Hudd ja seura ovat erittäin tyytyväisiä yhteiseen päätökseen.

- Tosi hyvä fiilis. Hetki sopimuksen kanssa väännettiin, mutta nyt saimme sen maaliin asti. Olen todella iloinen siitä, Hudd fiilistelee.

 

Vasta 18-vuotias Hudd on pelannut VPS:n paidassa lapsesta asti, ja on loistava esimerkki VPS:n laadukkaan pelaajapolun toteuttamisesta. Vepsu pyrkii panostamaan mahdollisimman paljon junioritoimintaan ja sen lisäämiseen, jotta nuorilla on mahdollisuus lyödä läpi ammattilaisina.

- Omalla tavallaan siistiä, että olen pelannut samassa joukkueessa ensimmäisestä päivästä asti. Lapsesta asti olen pelannut VPS:n paidassa, ja nyt olen mukana edustusjoukkueessa. Se on upea tunne., Hudd hehkuttaa.

 

Hudd on esiintynyt myös nuorten maajoukkuepaidassa lukuisia kertoja. Viime kerran hänet nähtiin U18-maajoukkuepaidassa Portugalin turnauksessa maaliskuussa. Kokemus maajoukkueessa tuo erilaista näkemystä kentälle, ja auttaa myös hahmottamaan oman ikäluokkansa edustajien tasoa.

- Jos verrataan maajoukkuepelejä ja liigapelejä, on ensin muistettava, että kaikki pelit ovat aina tietysti erilaisia. Veikkausliiga on tosin hieman fyysisempää ja nopeatempoisempaa, sillä sarjassa pelaa yleisesti vanhempaa ikäluokkaa kuin oman ikäluokkani edustajat. Se auttaa myös kehityksen kanssa, Hudd kertoo.

 

Hudd on keskittynyt auttamaan joukkuetta parhaansa mukaan. Henkilökohtaisia tavoitteita hän on myös asettanut itselleen.

- Haluan enemmän tehoja. Tein viime kaudella Veikkausliigassa kaksi maalia, joten tälle kaudelle toivotaan maaleja paljon enemmän, ja tietysti syöttöjä myös mukaan, Hudd toteaa.

 

Katso Ronin haastattelu tästä!

Otteluennakko: Tervarit-j - VPS | Suomen Cup
Otteluraportti: HJK - VPS | Veikkausliiga
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio