Seitsemän vuotta odotimme. Nyt odotus on viimein ohi!

vpsfkzalgiris

VPS tekee näyttävän paluun Euroopan kentille, kun se saa vastaansa liettualaisen FK Žalgiriksen UEFA:n Konferenssiliigan ensimmäisellä karsintakierroksella. Torstaina 11. heinäkuuta on kyseessä on ottelu, joka tulee luomaan jälleen unohtumattomia kokemuksia sekä tuomaan pintaan suuria tunteita aina niin rakkaassa Hietalahdessamme!

 

Vastaan asettuva FK Žalgiris on maansa pääsarjan kymmenkertainen mestari. Parhaillaan A Lygaa 10 pisteellä johtava Liettuan jätti on pelannut Euroopan kentillä taukoamatta vuodesta 2012, ja omaa täten valtavasti kokemusta suurista ja merkityksellisistä peleistä. Tämä ei kuitenkaan Raitaa pelota, sillä raudanluja Vepsu on nälkäinen ja valmis näyttämään kyntensä jälleen Euroopan kentillä.

 

VPS on todistanut kykenevänsä haastamaan jokaisen vastaan asettuvan joukkueen, eikä se tule kaihtamaan tätäkään haastetta kotoisalla Lemonsoft Stadionilla. Kauden alla tehdyt uudet hankinnat ovat osoittaneet potentiaalinsa, ja pukukopissa vallitseva kadehdittavan vahva yhteishenki on hitsannut joukkueen tiiviisti yhteen kuluvan kauden aikana. Vepsu on valmis. Oletko sinä?

 

Tämä ei ole mikä tahansa peli. Tämä on meille monelle ennenäkemätön kokemus, jonka saamme jakaa toistemme kanssa yhdessä. Tämä on päivä, jolloin luodaan uusia unohtamattomia muistoja. Olethan varmistanut jo oman paikkasi otteluun?

 

TERVETULOA HIETALAHTEEN NAUTTIMAAN EUROKARSINNOISTA SEITSEMÄN VUODEN TAUON JÄLKEEN! FORZA VEPSU!

HUOMIO VEPSU-FANI! Meillä on asiaa lipunmyynnistä!
Osoittautuuko Vepsun viikko 28 kauden jännittävimm...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio