Teppo Marttinen jatkaa Vepsussa!

Miehet-jatkosoppari-www-1-2

VPS on käyttänyt Teppo Marttisen sopimukseen sisältyneen option ensi kaudesta. Joukkueessa parhaillaan ykkösmaalivahdin vastuuta kantava Marttinen jatkaa siis Vepsussa ainakin tulevalla kaudella 2024.

 

Marttiselle kuluva kausi on ollut myös henkilökohtaisella tasolla menestys, ja VPS-maalivahti valittiinkin mm. Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen viime heinäkuussa. Vepsun viisihenkiseen kapteenistoon kuuluva Marttinen on ollut iso tekijä vaasalaisten voittoputken venymisessä jopa kymmenen ottelun mittaiseksi, ja maalivahdin vyölle on tällä liigakaudella kertynyt jopa kahdeksan nollapeliä.

 

Marttinen jatkaa Vaasassa hyvillä fiiliksillä. Joukkueen tuloksellisesti sekä pelillisesti hyvä kausi on heijastunut myös Marttisen henkilökohtaisissa otteissa. 

- Hyvät fiilikset jatkosta. Olen viihtynyt Vaasassa hyvin, ja tämä tuntuu jo kuin toiselta kodilta, joten kiva jatkaa täällä. 

- Joukkuetasolla boksin puolustaminen on ollut todella laadukasta. Se saattaa olla myös salaisuus, miksi itsellänikin on mennyt hyvin. Yhteistyö puolustuslinjan kanssa on ollut hyvää, Marttinen tuumaa.

 

Marttisen ykkösprioriteetti on joukkueen menestyminen, mutta VPS-maalivahti on myös asettamassa henkilökohtaisia tavoitteita loppukaudelle sekä ensi kaudelle.

- Henkilökohtaiset tavoitteeni kulkevat käsi kädessä joukkueen tavoitteiden kanssa. Haemme europaikkaa, ja mitä nopeammin se tulee, sen parempi. Tavoitteeni on myös kehittyä yksilönä jokaisella osa-alueella, auttaa joukkuetta menestymään sitä kautta sekä nousta Veikkausliiga-maalivahtien hierarkiassa vielä korkeammalle, Marttinen toteaa.

 

VPS:n urheilujohtaja Janne Lindberg kertoo Marttisen tuovan joukkueeseen työtätekevää ja esimerkillistä toimintaa.

- Teppo on omalla hyvällä tekemisillään noussut Veikkausliigan maalivahtien parhaimmistoon, ja on hienoa, että saamme nauttia Tepon otteista myös tulevana kautena. Teppo kuuluu kuluvan kauden kapteenistoon ja tuokin pukukoppiin paljon ammattitaitoa ja työnteon mallia, Lindberg kertoo.

 

Katso Marttisen haastattelu alhaalta:

Jesper Engström jatkaa Vepsussa!
VPS on huomioitu jälleen Veikkausliigan kuukauden ...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio