VPS ja VIFK aloittavat yhteistyön – Kausikortit huomenna myyntiin

VPS-VIFK-lehdisttilaisuus

VPS ja VIFK tulevat tekemään tulevalla kaudella yhteistyötä vaasalaisen jalkapallon kehittämiseksi. Osana yhteistyötä seurat myyvät yhteistä kausikorttia.

- VPS ja VIFK ovat käynnistämässä ainutlaatuista yhteistyötä, jonka johdosta huomenna tulee myyntiin yhteinen kausikortti. Meillä kaikilla on yhteinen tavoite saada lisää ihmisiä lehtereille. Sitä kautta pystymme luomaan ihan uudenlaista jalkapallokulttuuria Vaasaan, sanoi VPS Oy:n hallituksen puheenjohtaja Riku Asukas Wasa Innovation Centerissä pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

Kausikortilla näet ensi kaudella kaikki VPS:n kotipelit Ykkösessä sekä VIFK:n kotipelit Naisten Ykkösessä ja miesten Kakkosessa. Hanki omasi huippuedulliseen hintaan:

- Päätykatsomokausikortti 59 €

- Pääkatsomokausikortti 149 €

HUOM! Nykyiset hinnat ovat voimassa vain 31.12.2019 asti, jonka jälkeen hinnat nousevat. Nyt kannattaa siis toimia nopeasti. Hanki kausari ja tule mukaan tukemaan vaasalaista jalkapalloa!

Jos ostat kausikortin VPS:n verkkokaupasta tai toimistolta, tuet Vepsua. Jos taas haluat tukea VIFK:ta, hanki kausikortti VIFK:n kotisivuilta löytyvän linkin kautta tai VIFK:n toimistolta. Molempien seurojen toimistot löytyvät Elisa Stadionilta.

VPS:n pääkatsomokausikortin kaudella 2019 omistaneet voivat varata saman paikan itselleen joulukuun loppuun mennessä.

VPS Junioreiden koulukiertue liikuttaa lapsia
Harri Kevarista VPS P06 vastuuvalmentaja
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio