Hyviä uutisia! Kapteeni jatkaa Raidassa ainakin seuraavat kaksi kautta

StrandvallS140418-5

Vaasan Palloseura on tehnyt keskikenttäpelaaja Sebastian Strandvallin, 32, kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Strandvallin uusi sopimus kattaa siis kaudet 2019 ja 2020. Strandvall on tällä kaudella ollut Vepsun paras maalintekijä 10 täysosumallaan. Veikkausliigassa urallaan myös FC Hakaa ja IFK Mariehamnia edustanut "Seba" sai kauden aikana täyteen myös 50 liigamaalia.

Kapteeninnauhaa tällä kaudella kantaneen kokeneen pelimiehen sopimus julkistettiin juuri äsken VPS-KuPS -ottelun ennakkolehdistössä. Videotallenne pressistä on tulossa myöhemmin VPSTV:n puolella katseltavaksi.

- Olen erittäin iloinen ja onnellinen uudesta sopimuksesta, että saan jatkaa tässä seurassa ja joukkueessa kullan metsästämistä, Strandvall kommentoi tuoretta sopimusta.

Kokenutta pelimiestä oli kosiskeltu muistakin Veikkausliigan seuroista, mutta hän näki, ettei Suomen sisällä olisi järkeä siirtyä mihinkään muuhun seuraan. Strandvall halusi alusta saakka viedä jatkosopimuksen maaliin Vepsun kanssa.

Strandvall oli miettinyt etukäteen mitä aikoo sanoa lehdistötilaisuudessa. Häntä motivoi tällä hetkellä kolme isoa syytä omalla urallaan.

- Haluan voittaa Veikkausliigassa kultaa. Minulla on yksi hopea ja yksi pronssi, mutta kulta puuttuu. Näen, että se on saavutettavissa tässä seurassa.

- Toisekseen; päivittäin kun tulen treeneihin ja kuulen, miten valmennustiimi Peten (Vuorinen) johdolla keskustelee jalkapallosta ja siitä, miten teemme joukkueesta ja pelaajista parempia, niin se motivoi minua todella paljon. Tuskin motivaatio olisi tällainen, jos valmennuksessa ei olisi sellaista kulttuuria, jonka Pete on tänne luonut.

- Kolmantena seikkana se, että olen pysynyt tällä kaudella terveenä ja fyysinen kunto on erittäin hyvä. Olisi eri asia jos nuoremmat ottaisivat sen suhteen kiinni. Silloin voisi tuntua erilaiselta, mutta tulokset ovat edelleen olleet hyviä ja se motivoi jatkamaan työntekoa, että huomaa pystyvänsä painamaan edelleen tällä tasolla, Strandvall avasi.

Päävalmentaja Petri Vuorinen oli luonnollisesti myös hyvillään siitä, että kippari, jonka kanssa hänellä on pitkä yhteinen tausta, jatkaa joukkueessa edelleen. Vuorinen kommentoi jatkosopimusta seuraavilla tavoilla.

- Olen todella iloinen ja tyytyväinen, että saamme pitää Seban täällä vielä ainakin kaksi seuraavaa vuotta. Hän kantaa kapteenin vastuunsa hienosti ja on esimerkillinen omalla tekemisellään kaikille.

- Se, miten hän tekee asioita, on iso apu valmennukselle. Hän on myös loistavassa kunnossa, jopa paremmassa monessa asiassa kuin aiemmin urallaan. Niin toki pitääkin olla, että ansaitsee jatkosopimuksen.

- Seba on motivoitunut auttamaan joukkuetta ja ajattelee pyyteettömästi ryhmän etu edellä. Fyysiset ja pelilliset asiat ovat kunnossa ja tehojakin on tullut. Tämä on myös hyvä esimerkki siitä, että ura ei automaattisesti lähde laskuun 30 ikävuoden jälkeen, vaan senkin jälkeen voi vielä kehittyä.

- Henkilökohtaisesti minulla on Seban kanssa pitkä yhteinen tausta. Olemme tunteneet pitkään ja meillä on paljon yhteisiä kokemuksia niin hyvistä kuin huonoista ajoista. Luottamus on äärimmäisen tärkeä asia juuri sen suhteen, että isossa kuvassa se kantaa joukkuetta. Koen, että juuri luottamus ja kunnioitus on Seban kanssa molemminpuolista, Vuorinen sanaili.

OSTA LIPUT HUOMISEEN KUPS-OTTELUUN TÄSTÄ.


Artikkelikuva: Juha Tamminen.

Ennakko: VPS lähtee hämmentämään soppaa - "Peli ke...
SYNTTÄRIEN KUNNIAKSI SUPERTARJOUS!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2021 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio