Mika Kaarre sopimukseen VPS:n kanssa

kaarre-artikkelikuva

Maalivahti Mika Kaarre on solminut sopimuksen Vaasan Palloseuran edustusjoukkueen kanssa. Kaarre, 21, edusti viime kaudella VPS J Akatemiaa. Sitä ennen Kaarre edusti Sporting Kristinaa. Kaarre oli viime kaudella tärkeässä roolissa, kun akatemia nousi Kakkoseen.

- Mika kehittyi viime vuoden aikana huimasti ja pelasi todella hyvin. Hän on ansainnut mahdollisuuden myös edustuksessa. Mika on erittäin kova tekemään töitä. Tarvitsemme maalivahteja pelien lisäksi laadukkaaseen harjoitteluun, kertoi maalivahtivalmentaja Henri Sillanpää

VPS J Akatemian nousu Kakkoseen on lisännyt tarvetta laadukkaille maalivahdeille koko seurassa. VPS J Akatemia osallistuu edustuksen tavoin Suomen Cupiin, jossa pelaajat voivat pelata vain yhdessä joukkueessa. Päävalmentaja Petri Vuorinen näkee akatemian nousun Kakkoseen hyvänä asiana myös maalivahtien kannalta.

- Me pelaamme Veikkausliigassa ja akatemia Kakkosessa, joten tarvitsemme useampia maalivahteja. Toisaalta me pystymme takaamaan maalivahdeille mahdollisuuden pelata kovia pelejä Veikkausliigassa tai Kakkosessa. Se on hyvä tieto maalivahdeille. Haluan, että kilpailu on kovaa maalivahtien välillä. Mika tulee akatemiasta meidän joukkueemme mukaan palkintona hienosta viime kaudesta, Vuorinen kommentoi.

Kaarteen sopimus on mallia 1+1. Lisää uutisia maalivahtitilanteesta on luvassa ensi viikolla. VPS aloittaa Suomen Cupin pelinsä ensi perjantaina vierasottelulla SJK:ta vastaan. Ensimmäinen Cupin kotipeli on luvassa lauantaina 2.2., kun KuPS saapuu Fennia Arenalle. Liput ovat myynnissä Vepsun verkkokaupassa.

OSTA KAUSIKORTTI KAUDELLE 2019 TÄÄLTÄ

”Haluan valmentaa Mestarien Liigassa”- Andre Alfre...
Veikkausliigan otteluohjelma on julkaistu

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2021 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio