Rodrigo Picchioni jatkaa Vepsun edustusjoukkueessa valmentajana

Picchioni

Vaasan Palloseura on tehnyt vuoden mittaisen valmentajasopimuksen brasilialaisen Rodrigo Picchionin kanssa.

Picchioni tuli Vepsuun työharjoittelijana Lissabonin yliopistolta. Picchioni tuli seuraan ensisijaisesti analyytikoksi tekemään analyysit vastustajasta, mutta rooli on kasvanut menneen kauden edetessä paljon suuremmaksi. Nuori valmentaja on vakuuttanut seuran toiminnallaan ja ansainnut nyt valmentajasopimuksen.

- Rodrigo tuli meille Ricardon yhteyksien kautta Lissabonista, jossa oli opiskelemassa. Hän tuli työharjoittelijaksi ja on osoittautunut viime kauden aikana nappiosumaksi, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi.

Picchionin rooli seurassa on ollut tähän mennessä monipuolinen. Hän on onnistunut tehtävissään mainiosti.

- Rodrigo on tehnyt edustusjoukkueessa tunnollisesti erilaisia asioita. Hän on kehittänyt seurallemme uusia juttuja ja onnistunut näissä todella hyvin. Tämä on parhaimmillaan osoitus siitä, että seuraan tulee uusi valmentaja, joka myös kehittää seuran ja joukkueen toimintaa, Vuorinen sanaili.

Rodrigon omia mietteitä kuullaan asian tiimoilta joukkueen palattua takaisin lomilta tammikuussa.

Näin ollen VPS:n valmennusryhmä ensi kautta ajatellen alkaa olla koossa. Päävalmentaja Petri Vuorisen lisäksi ryhmään kuuluvat valmentajat Christian Sund ja Rodrigo Picchioni, maalivahtivalmentaja Henri Sillanpää, sekä fysiikkavalmentaja Carlos Fradao.

Joonas Vahtera siirtyy Helsingin Jalkapalloklubiin
Christian Sund edustusjoukkueen valmennusryhmään

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2020 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio