Otteluennakko: VPS - Ilves | Liigacup

gameday-liigacup-www-1-8

VPS lähtee hakemaan lauantaina toista voittoaan Liigacupissa, kun se kohtaa kotinurmellaan Tampereen Ilveksen. Vepsu otteli viime lauantaina AC Oulua vastaan vieraskentällä, ja tiukka peli päättyi lopulta 1–1 tasapeliin. Ilves kohtasi viime kierroksella kotonaan KuPSin, ja matkaa Vaasaa kohti suvereenin 3–0 voiton jälkeen.

 

Vuoden 2023 Liigacupissa VPS:n otteet ovat olleet ailahtelevia. Se on toistaiseksi saavuttanut kotivoiton FC Hakaa vastaan, pelannut tasapelin AC Oulua vastaan ja kärsinyt häviön SJK:lle vieraissa. Pelit ovat olleet tiukkoja, eikä omaa tasoa ole vielä aivan saavutettu. Nyt Vepsulla on kuitenkin hyvä mahdollisuus palata voiton tielle kotikentällään. Vaasalaisista maalinteossa Liigacupissa on toistaiseksi onnistunut Savio Figueiredo, Teemu Hytönen, Juhani Pikkarainen, ja Kalle Multanen kahdella osumalla.

 

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela kommentoi viime lauantain AC Oulu-vieraspeliä seuraavasti:

- Viime ottelusta jäi kaksijakoiset fiilikset. Pelin ensimmäinen jakso oli hankala, ja oma pallollinen pelimme oli hukassa. Jouduimme käymään tauolla pelisuunnitelmaamme tarkasti läpi, jotta saimme pelin ilmeen muuttumaan. Emme kärsineet tappiota, joten tyydymme tulokseen. Vielä on kuitenkin paljon parannettavaa.

 

Ilves on toistaiseksi menestynyt Liigacupissa samankaltaisesti kuin VPS. Joukkue pelasi sarjan avausottelussa vieraissa tasapelin AC Oulua vastaan, voitti FC Hakan Valkeakoskella, ja kukisti KuPSin selkeästi kotikentällään.

- Olemme harjoitelleet paljon hyökkäyspään kuvioita, mutta haasteita on tuonut pelaajiemme sairastelu. Kokoonpano Ilves-peliin on vielä hieman auki, mutta uskon saavamme hyvän kokonaisuuden kentälle. Olemme käyneet läpi omaa peliämme, ja suunnitelleet valmistavia harjoituksia lauantain ottelua varten. Pelasimme tammikuussa Ilvestä vastaan harjoitusottelun. Odotamme kuitenkin kohtaavamme varsin erilaisen Ilveksen tällä kertaa. Ilves on lisännyt uusia pelaajia kokoonpanoon ja muuttanut omaa peliään, joten on kiinnostava myös nähdä, miten heidän joukkueensa suoriutuu, Nuorela ennakoi.

 

VPS ja Ilves kohtasivat tammikuussa harjoitusottelun merkeissä. Ottelu päättyi VPS:n 2–1 voittoon vieraskentällä. VPS on tällä hetkellä Liigacupin B-lohkossa neljännellä sijalla, kun taas Ilves on sijaa ylempänä kolmantena.

 

Katso ennakko tästä!

 

Tervetuloa lauantaina 18.2. Vaasan Fennia Areenalle kannustamaan VPS voittoon! Ottelu alkaa klo 17:45.

 

 

VPS – Ilves

 

Liigacup

 

Fennia Areena, Vaasa

 

18.2.2023 klo 17:45

Otteluraportti: VPS - Ilves | Liigacup
Otteluraportti: AC Oulu - VPS | Liigacup
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio