Jesper Engström jatkaa Vepsussa!

D1D38FF4-B506-4D79-8C06-FEF698F19D19

Jesper Engström on solminut VPS:n kanssa kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Pitkään Vepsua edustanut Engström jatkaa siis Vepsussa ainakin vuoteen 2025 asti.

 

Isossa roolissa tälläkin kaudella ollut Engström on VPS:n tuloksellisen nousun siivittämänä saanut vyölleen myös kerättyä paljon tehoja. Syöttöpörssin kärkisijoilla liikkuva Engström jatkaa Vepsussa iloisin mielin.

- Tietysti hyvät fiilikset jatkosta. Olen iloinen ja kiitollinen, että saan jatkaa uraani täällä.

- Olen saanut paljon vastuuta tällä kaudella sekä viime kaudella. Olen ollut pitkään seurassa ja viihdyn hyvin joukkueessamme, sekä kentän ulkopuolella. Jatkaminen Vepsussa oli lopulta helppo päätös, Engström toteaa.

 

VPS:n urheilujohtaja Janne Lindberg näkee Engströmin tärkeänä ja arvostettavana palana joukkuetta.

- Jeppe on pelaaja, joka omalla esimerkillään johtaa joukkuetta niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.  Jeppe on pelipaikallaan Veikkausliigan eliittiä ja tuo omalla nöyrällä johtamistavalla johtajuutta pukukoppiin. Jepen roolia kapteenistossa ei voi olla kunnioittamatta, Lindberg huomauttaa.

 

Kuluvalla kaudella useissa peleissä kapteenina toiminut Engström on ollut suorituksiinsa tyytyväinen. Joukkueen menestyminen on Engströmin päätavoite, ja Vepsun paluu eurokentille on vahvasti joukkueen sekä Engströmin mielessä.

- Olen suorituksiini ihan tyytyväinen. Syöttöpisteitä on tullut hyvä määrä, ja hyökkäyssuuntaan pelimme on toiminut hyvin. Olemme pystyneet hyökkäämään monipuolisesti, ja tehneet maaleja monilla eri tavoilla. 

- Henkilökohtainen tavoitteeni on pysyä kunnossa, jotta voin auttaa joukkuetta menestymään. Joukkueena olisi hienoa, jos saisimme europaikan ja vaikkapa mitalinkin. Seuramme täyttää ensi vuonna 100 vuotta, joten mikäs sen parempaa kun se, että saisimme europelit takaisin Vaasaan. Mennään kuitenkin vielä peli kerrallaan, ja katsotaan mihin se riittää, Engström summaa.

 

Ennakko: NIK - VPS Akatemia | Venyykö voittoputki ...
Teppo Marttinen jatkaa Vepsussa!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio