Jesper Engström Veikkausliiga-podcastin vieraana!

20230715-VPS---AC-Oulu-110_20230720-060644_1

VPS:n kovakuntoinen voittoputki laitettiin suurennuslasin alle, kun Jesper Engström antoi näkemyksiään Suplan Veikkausliiga-podcastin uusimmassa jaksossa. 

 

Engström kertoo podcastissa mm. omasta kaudestaan, sekä joukkueen vaikean alkukauden jälkeisistä upeista suorituksista.

- Muutama päivä ennen kauden avauspeliä tuli pieni loukkaantuminen, mutta sen jälkeen olen pysynyt kunnossa ja vastuuta on tullut. Totta kai se on paljon helpompaa nyt, kun on tullut voittoja.

- Olemme tehneet maaleja. Se puuttui alkukaudesta. Hyvin olimme peleissä mukana, mutta maalinteko tökki alkukaudesta. Nyt kun olemme tehneet maaleja, niin on helpompi voittaa, Engström kertoo podcastissa.

 

Podcastissa käydään myös läpi, kuinka VPS:n kesäkuun ja heinäkuun pistesaaliit ovat toisistaan hyvin eroavat. Kuten joukkue on aiemminkin kertonut, heinäkuun menestys on tullut kovalla työnteolla.

- Tämä on tullut työnteon kautta. Kyllä me aina käymme tilanteen läpi ja katsomme, mitä voimme parantaa. Kuten sanoin, niin alkukaudesta olimme hyvin peleissä mukana, mutta emme tehneet maaleja. Sitten se yhtäkkiä kääntyi, mutta tuuri pitää ansaita, Engström summaa.

 

Voit kuunnella Engströmin tähdittämän Veikkausliiga-podcastin jakson tästä.

VPS kohtaa FC Hakan sunnuntaina!
Ennakko: Närpes Kraft/2 – VPS Akatemia | Ilmapiiri...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio