VPS kohtaa FC Hakan sunnuntaina!

1jY9OFgp

VPS hakee ilmiömäiselle voittoputkelleen jatkoa!

 

Vepsu tavoittelee jälleen suurta pistesaalista, kun tulevana sunnuntaina vastaan asettuu kuluvalla kaudella alavireisesti esiintynyt FC Haka.

 

Vaasalaiset ovat saaneet viimein tehokkuutensa vaadittavalle tasolle hyökkäyskolmanneksella, joka on mahdollistanut upeiden tulosten saavuttamisen. Myös joukkueen kurinalainen ja laadukas puolustaminen matalalla on aiheuttanut vastustajalle paljon päänvaivaa. VPS ei ole toistaiseksi hävinnyt heinäkuussa ainuttakaan peliä 9–0 maalierolla.

 

VPS pyrkii kapuamaan sarjataulukossa kuuden parhaan joukkoon, kun taas FC Haka hakee kiireisesti uutta nostetta liigakaudelleen vaikeiden tulosten jälkeen. Hakan haasteellinen jakso liigassa muistuttaa Vepsun vaikeaa alkukautta, sillä valkeakoskelaiset ovat olleet voitokkaita viimeksi toukokuun puolella. FC Haka ei ole saavuttanut voittoa viimeiseen kymmeneen peliin, kun taas Vepsu etenee kohti sunnuntain kotiottelua neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa.

 

Vaikka VPS saapuukin kotikentälleen upeiden voittojen siivittämänä, FC Hakaa ei tule aliarvioida. Molemmat joukkueet sisältävät paljon yksilötaitoa sekä laatua, ja joukkueiden piste-ero on toistaiseksi vielä vain kuusi pistettä.

 

Kuinka käy sunnuntaina? Jatkaako VPS ilmiömäistä voittoputkeaan, vai onnistuuko Haka kääntämään kurssinsa vieraissa? Jalkapallo on parasta paikan päällä, joten saavu sunnuntain huumassa aurinkoiseen Hietalahteen kannustamaan VPS voittoon! Lemonsoft Stadionilla pelattava ottelu vihelletään käyntiin kello 18:30.

 

Hanki lippusi otteluun tästä!

Veikkausliigan VIP-kisa on käynnistynyt
Jesper Engström Veikkausliiga-podcastin vieraana!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio