Kalle Multanen valittu Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi!

20220909-070315WhatsApp-Image-2022-09-07-at-23.49.58

VPS:n hyökkääjää Kalle Multanen valittiin eilen VeikkausTV:n Veikkausliiga-studiossa elokuun kuukauden pelaajaksi. Veikkausliigan maalipörssin toista sijaa pitävä Multanen viimeisteli elokuussa kaksi maalia, jonka lisäksi häneltä nähtiin neljä maalisyöttöä. Täten hän oli mukana lähes jokaisessa Vepsun elokuun aikana tehdyssä maalissa. Kuukauden pelaajan valinnasta päätti perinteiseen tapaan Veikkausliigan pelaajat itse.

- Hyvältä tuntuu saada tällainen tunnustus. Kiva huomata, että joku muukin kuin minä on sitä mieltä, että olen pystynyt olemaan tehokas ja pelaamaan hyvällä tasolla, Multanen kertoo.

Menneen elokuun Multanen summaa seuraavalla tavalla.

- Paljon tärkeitä pelejä, joissa harmittavasti ollaan menetetty pisteitä. Pari hyvää peliä ja pari heikompaa. Tärkeintä on kuitenkin, että ollaan edelleen hyvässä tilanteessa sarjapaikan säilyttämisen suhteen.

VPS pelaa tänä sunnuntaina runkosarjan viimeisen ottelunsa, kun KuPS saapuu vierailulle juuri uudelleennimetylle Lemonsoft Stadionille. Runkosarjan päättymisen jälkeen joukkueet jakautuvat kahteen eri jatkosarjaan, joissa kaikki joukkueet pelaavat vielä viisi ottelua. Loppukauteen Multanen lähtee seuraavin fiiliksin.

- Kuusi peliä jäljellä, joissa kaikissa isot panokset. Todella siistiä päästä pelaamaan näitä pelejä. Olen luottavaisin mielin siitä, että pääsemme meidän tavoitteeseemme.

Muut elokuun joukkueeseen valitut näet VeikkausTV:n studiosta, joka on katsottavissa tämän linkin kautta. 

Prosper Ahiabu ja Juhani Pikkarainen jatkavat Veps...
Lemonsoftin kyltit nousevat Vaasan Hietalahteen
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio