Lemonsoftin kyltit nousevat Vaasan Hietalahteen

20220908-080752lemonsoft_www1

Vaasalainen ohjelmistotalo Lemonsoft Oyj on solminut Vaasan Palloseuran kanssa viisivuotisen yhteistyösopimuksen. Vaasalaiset kokoontuvat jatkossa paikallisseuransa kotikentälle uusien kylttien alle, sillä Elisa Stadionin nimi vaihtuu Lemonsoft Stadioniksi. Lemonsoft on merkittävänä paikallisena yrityksenä Vaasan Palloseuralle tärkeä yhteistyökumppani.

— Vaasa on Lemonsoftin kotipaikkakunta, jossa myös suuri osa henkilöstöstämme työskentelee. Tämä on Lemonsoftilta investointi vaasalaiseen jalkapalloon sekä paikalliseen kulttuuriin ja ihmisiin, kertoo Lemonsoftin toimitusjohtaja Kari Joki-Hollanti.

Sopimus on tärkeä Lemonsoftille myös rekrytointi- ja työnantajanäkökulmasta. Monipuoliset harrastusmahdollisuudet houkuttelevat Vaasaan potentiaalisia työntekijöitä, mikä kasvattaa alueen elinvoimaisuutta ja vahvistaa sen elinkeinoelämää. Lemonsoft työllistää Suomessa noin 200 henkilöä, joista 80 työskentelee Vaasassa.

Lemonsoft ja Vaasan Palloseura tulevat jatkossa järjestämään Lemonsoft Stadionilla tapahtumia niin henkilökunnalle kuin asiakkaillekin.

— Yhteistyösopimuksen tavoitteena on luonnollisesti Lemonsoft Stadionin tunnettavuuden kasvu koko Suomessa. Tämä auttaa meitä rekrytoinnin lisäksi asiakashankinnassa ja brändin rakentamisessa.

VPS:n kannalta nyt syntynyt sopimus on erittäin merkittävä sekä taloudellisesti että uusien yhteistyömallien kautta. Lemonsoftin toiveen mukaisesti yhteistyössä korostuvat nuoret pelaajat ja pelaajapolku, mikä on myös VPS:n strategian keskiössä.

— Halusimme löytää nimenomaan vaasalaisen kumppanin, joka on halukas sitoutumaan laajaan yhteistyöhön VPS:n kanssa. Lemonsoftin kanssa ajatukset lähtivät heti kulkemaan samaa rataa ja näen nyt syntyneen sopimuksen merkittävänä askeleena koko alueen jalkapallon kehittämisessä. Lemonsoftin ajatukset ja ideat tukevat loistavasti haluamme luoda jotain aivan uutta vaasalaisen jalkapallon ja VPS:n ympärille, Vaasan Palloseura Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Harri kertoo.

Lemonsoft Oyj on kotimainen SaaS-ohjelmistoyhtiö, jonka osake on listattu First North -markkinapaikalla. Lemonsoftin päätoimipaikka on Vaasassa. Yritys tarjoaa ohjelmistoratkaisuja liiketoiminnan tarpeisiin erityisesti teollisuus- ja tukkualoilla. Vuonna 2021 Lemonsoftin liikevaihto oli 17,2 milj. €. Yritys työllistää n. 200 henkilöä.

Lisätiedot ja yhteydenotot:


Kari Joki-Hollanti

Toimitusjohtaja, Lemonsoft

+358 44 73092 71

Jan-Erik Lindfors

Varatoimitusjohtaja, Lemonsoft

+358 50 382 333

www.lemonsoft.fi

Timo Harri

Hallituksen puheenjohtaja, VPS

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Kalle Multanen valittu Veikkausliigan kuukauden pe...
VPS panostaa nuorten pelaajien kehittämiseen ja p...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio