Kolmosen kärkikamppailu huomenna Lemonsoft Stadionilla!

20220912-222617a0a3bede-7599-48a3-9ba0-ade0429d6b38

Huippukautta pelaava ja Kolmosta johtava VPS Akatemia kohtaa Lemonsoft Stadionilla huomenna tiistaina 13. syyskuuta sarjan toista sijaa pitävän Sporting Kristinan.


Kolmosta on jäljellä enää neljä kierrosta. Tällä hetkellä sarjan kärkipaikkaa pitävältä VPS Akatemialta löytyy 40 pistettä, kun taas huomisen vastustajalta Sporting Kristinalta 39 pistettä. Kolmosen voittaja nousee ensi kaudeksi pelaamaan Kakkosta, joten ottelun panokset ovat erittäin korkeat.


VPS Akatemia aloitti kautensa erittäin lennokkaasti, ja joukkueen ensimmäiset häviöt tulivatkin vasta elokuussa. Kahden peräkkäisen häviön jälkeen Akatemia onnistui jälleen saamaan pelinsä hyvin kasaan ja tämän jälkeen nähtiinkin kaksi puhdasta 3–0 voittoa, jonka jälkeen joukkue kävi viime viikolla pelaamassa KPV Akatemian vieraana maalittoman tasapelin. Huomisen vastustaja Spoting Kristina on taas tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa, ja viime kierroksella se kaatoi VPV:n kotonaan numeroin 3–1.


- Lähestymme kaikkia otteluita tärkeinä sekä pelaajien kehittymisen että kilpailullisuuden kannalta. Tämä peli ei juurikaan täten eroa muista otteluista fokuksen, valmistautumisen tai mentaliteetin osalta. Toivoisin että nämä asiat ovat samalla tasolla jokaiseen peliin lähdettäessä ja se onkin asia mitä yritämme tehdä. Mutta totta kai tiedämme, että jos Sporting Kristinan joukkue on terveenä ja heillä on heidän paras kokoonpano kentällä, he ovat erittäin hyvä joukkue, kertoo VPS Akatemian päävalmentaja Emil Furcht.


- Toivon että huomenna meidän joukkueeltamme nähdään kentällä samaa mitä on nähty koko kauden ajan. Nuoria energisesti pelaavia pelaajia, jotka ovat valmiina kilpailemaan ja tekemään kovasti töitä, Furcht ennakoi.


Jatkaako VPS Akatemia vahvoja otteitaan huomenna, kun edessä on kauden toistaiseksi tärkein ottelu? Tervetuloa huomenna Lemonsoft Stadionille kannustamaan VPS Akatemia voittoon! Ottelu alkaa kello 19.30 ja liput otteluun ovat ostettavissa porteilta hintaan 5 €. VPS:n kausikortilla on otteluun ilmainen sisäänpääsy.


VPS Akatemia – Sporting Kristina

Kolmonen

Lemonsoft Stadion, Vaasa

13.9.2022 klo 19.30 

Veikkausliigan Mestaruus- ja Haastajasarjan ottelu...
Otteluraportti: VPS - KuPS
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio