Ohjeet VPS-kannattajille SJK-otteluun

SJK-info

VPS kohtaa SJK:n Seinäjoella lauantaina 13.7. jännittävässä Pohjanmaan PowerPark Liigan ottelussa. Ottelu on ensimmäinen, jossa joukkueen päävalmentajana toimii Christian Sund. SJK-kohtaaminen on uusi mahdollisuus kauden kurssin kääntämiseen ja joukkue toivookin, että peliin saapuisi iso joukko vierasfaneja.

VPS on saanut otteluun 500 vieraskannattajalippua. Kausikortin omistajat saavat liput veloituksetta ja muut voivat hankkia lippunsa edullisella 10 euron hinnalla. Lippujen hakeminen ja ostaminen tapahtuu VPS:n toimistolla Elisa Stadionilla. Toimisto on auki ma-pe 10-12 ja 14-16.

Seinäjoella järjestetään ensi viikonloppuna myös Tangomarkkinat, joiden johdosta pysäköintimahdollisuudet ovat erittäin vähissä. Autolla Seinäjoelle matkaavien kannattaa siis varata reilusti aikaa parkkipaikan etsimiseen.

Kaikki VPS-kannattajat ohjataan OmaSP Stadionin itäpäätyyn. Vieraskannattajat kulkevat sisään stadionalueelle itäisen puolen rampista (kartta alla). Sisäänkäynti itäpäätyyn tapahtuu lohkon 114 takaa. Muista sisäänkäynneistä ei pääse läpi VPS-kannattajille jaetuilla lipuilla. Itäpäädyssä on hyvin katsomotilaa ja oma kioski, josta saa myös purtavaa. Lohko 114 on anniskelualuetta ja vieressä oleva lohko 113 on myös osittain auki. Kaikille katsojille tehdään turvatarkastukset porteilla. Nähdään Seinäjoella!

Artikkelikuva: Harri Bragge

”Pystymme kääntämään kurssin” – Christian Sund on ...
"Kiitos" - Petri Vuorisen terveiset VPS-perheelle
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio