Otteluennakko: HJK - VPS | Veikkausliiga

hjkvpsennakko

VPS kohtaa keskiviikkona HJK:n toistamiseen, kun joukkue matkaa Helsinkiin Klubin vieraaksi. Joukkueet kohtasivat viime lauantaina Lemonsoft Stadionilla tiukassa ottelussa, joka lopulta päättyi Klubin 0–1 voittoon.

 

VPS piti viime ottelussa Klubin pois vaarallisimmilta paikoilta, ja osasi vastata helsinkiläisten aktiivisuuteen kentällä. Vepsu pelasi hyvän ottelun, joka ratkesi lopulta harmittavaan kimmokkeeseen ja omaan maaliin. Joukkue on kuitenkin pelannut ensimmäisen kahden pelin aikana vahvasti varsinkin puolustuspäässä.

 

 - Kausi on saatu hyvin käyntiin, vaikka tuloksellisesti emme ole täysin tyytyväisiä, VPS:n valmentaja Henri Sillanpää toteaa.

 

VPS valmistautuu keskiviikon peliin kohdattuaan HJK:n vain 5 päivää aikaisemmin. VPS:n valmentaja Henri Sillanpään mukaan valmistavissa treeneissä on painotettu viime pelin hyviä ja kehitettäviä osa-alueita.

- Mielenkiintoista nähdä, kuinka tyytyväisiä molemmat joukkueet ovat olleet omaan peliin. Nähtäväksi jää myös, tuleeko peliin muutoksia. Koska HJK-pelien väli on varsin lyhyt, joukkueellamme on vain muutama päivä aikaa käydä läpi asioita. Pyrimme ottamaan viime pelistä hyvät ja kehitettävät asiat, ja olemme painottaneet niitä valmistavissa harjoituksissa, Sillanpää kertoo.

 

VPS on kärsi pelaajien loukkaantumisista ja sairasteluista alkukaudella, ja kyseisistä syistä kokoonpanomuutoksia jouduttiin tekemään myös avauskierroksella. Joukkue on kuitenkin saanut vahvuuteensa jälleen tärkeitä palasia, kuten esimerkiksi brasilialaisen taiturin Savio Roberton. Savio oli HJK-ottelussa Vepsulle elintärkeä palanen kentällä pallonsuojaamisensa ja peliälynsä toimesta. HJK-ottelussa myös uusi hankinta Peter Michael sai viimein liigadebyyttinsä. Vaihdosta sisään tullut hyökkääjä ei kuitenkaan vielä päässyt loistamaan Klubin vahvaa puolustuslinjaa vastaan.

 

Mestarisuosikki HJK on saavuttanut kahdessa ensimmäisessä ottelussa kaksi voittoa, ja pitänyt molemmissa otteluissa oman päätynsä puhtaana. VPS on pelannut puolestaan yhden tasapelin ja kärsinyt yhden häviön.

- HJK on laadukas joukkue, joka on hyvin organisoitu ja aktiivinen prässäämään. Klubi pystyy myös muuntautumaan pelin aika tarpeen tullen, joten joukkue voi olla vaikeammin luettavissa. HJK voi olla vielä aktiivisempi kotikentällään, ja uskomme, että Klubi tulee keskiviikkona kovalla höyryllä päälle, Sillanpää ennakoi.

 

VPS:n nuorimpiin pelaajiin kuuluva Roni Hudd pelasi viime ottelussa avauksessa. HJK-kotiottelusta jäi Huddin mukaan lopuksi hyvät fiilikset.

- Joukkueessa on hyvä fiilis. Viime ottelussa jouduimme puolustamaan pidempiä jaksoja, mikä oli toki odotettavissa. Pidimme Klubin pois huippupaikoilta, ja joukkueellamme oli myös muutamia hyviä paikkoja pelin aikana. Loppujen lopuksi pelistä jäi hyvä fiilis.

 

Hudd odottaa keskiviikon ottelusta tasaista vääntöä.

- Peli on varmasti vielä tasaisempi kuin viime ottelu. Luotan siihen, että saamme hallittua palloa enemmän kuin viime ottelussa. Hyvä matsi tulossa!

 

Katso ennakko tästä!

 

VPS kohtaa HJK:n keskiviikkona Helsingin Bolt Areenalla. Ottelu alkaa kello 18:00, ja peli on nähtävissä Ruutu+ palvelusta!

 

 

HJK – VPS

 

Veikkausliiga

 

Bolt Areena, Helsinki

 

19.4.2023 kello 18:00.

 

 

Otteluraportti: HJK - VPS | Veikkausliiga
Otteluraportti: VPS - HJK | Veikkausliiga
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio