Otteluennakko: SJK – VPS | Veikkausliiga

sjkvpsennakko

Veikkausliigassa nähdään vihdoin vuoden ensimmäinen Pohjanmaan derby, kun VPS matkustaa Seinäjoelle kohtaamaan loistavaa kautta pelaavan SJK:n. VPS pyrkii palaamaan voittojen tielle haastavien tulosten jälkeen.

 

VPS kohtasi viime ottelussaan KTP:n vieraissa, ja pisteitä reissulta ei valitettavasti jäänyt käteen. Tiukka ottelu sai ratkaisunsa pelin loppupuolella, kun KTP eteni vastahyökkäyksestä Vepsun rangaistusalueelle, josta Willis Furtado laukoi loppulukemat 1–0 kotijoukkueen hyväksi. VPS sai hyviä maalipaikkoja pitkin peliä, mutta viimeistely jäi uupumaan hyökkäyskolmanneksella. Vepsun loppukiri oli lopulta myös väsynyttä, eikä joukkue kyennyt tuomaan peliä tasoihin. VPS pyrkii kääntämään kurssinsa derby-vastustajaansa vastaan.

 

VPS:n valmentaja Henri Sillanpää odottaa Pohjanmaan derbyä joukkueensa kanssa innolla.

- Joukkueessa hyvä ja odottava fiilis. Iso peli huomenna. Kaikki pelit ovat aina samanarvoisia, mutta derby on aina derby. Olemme motivoituneita ja valmiina koitokseen.

 

SJK on esittänyt loistavia otteita pitkin alkukautta, ja ottanut erittäin tärkeitä pisteitä liigan kärkijoukkueita vastaan. SJK ei ole myöskään hävinnyt vielä otteluakaan kotikentällään. Vahva ja laadukas joukkue on täynnä yksilötaitoa sekä tehokkuutta, jonka vuoksi Vepsun on pelattava korttinsa oikein derby-vastustajaansa vastaan.

 

Sillanpään mukaan derby-vastustaja tuo peleihin aina oman panoksensa.

- Yleisöä on yleensä derbyissä enemmän paikalla, ja toivoisinkin, että tupa olisi huomenna täynnä. Seinäjoella on aina ollut hyvä tunnelma ja hieno Stadion, ja tottakai se sytyttää. Ei kovin erilaisia poppamieskonsteja tarvitse ottelua varten tehdä, sillä jos tähän peliin ei syty, ei syty yhteenkään peliin, Sillanpää toteaa.

 

VPS:n haastava kauden ensimmäinen kolmannes on tehnyt joukkueelle tiukkaa molemmissa kentän päissä. Sillanpää tiedostaa joukkueen tarpeen parantaa peliään kentän molemmilla rangaistusalueilla.

- Tiukkoja pelejä takana, jotka ovat kääntyneet vastustajalle. Meidän on oltava vielä parempia kentän molemmissa bokseissa. Tietyllä tapaa meidän pelimme toimii hyvin, mutta meidän on oltava hyökkäyspäässä parempia, kuten myös omassa päässämme. Olemme puolustaneet hyvin, emmekä ole päästäneet paljon maaleja, mutta meidän on alettava tekemään maaleja omista tilanteistamme. Se on yksi vaatimustaso, jota meidän on nostettava selkeästi, Sillanpää myöntää.

 

VPS matkaa torstaina 8.6. Seinäjoelle kohtaamaan liigan kärkijoukkueen SJK:n Pohjanmaan derbyssä. Kello 18:00 alkava ottelu on nähtävissä Ruutu+ palvelusta!

 

SJK – VPS

 

Veikkausliiga

 

Oma Sp Stadion, Seinäjoki

 

8.6.2023 kello 18:15

Otteluraportti: SJK - VPS | Veikkausliiga
Suomen historian ensimmäisen jalkapallopäivä 11.6....
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio