Otteluennakko: VPS – KTP | Veikkausliiga

nvFqP9Ow

VPS pelaa perjantaina 25.8. runkosarjan viimeisen kotiottelunsa, kun KTP saapuu Raidan vieraaksi Lemonsoft Stadionille. Kilpailu mestaruussarjan paikoista on parhaillaan äärimmäisen tiukka, ja VPS hakee tärkeää pistesaalista vakiinnuttaen paikkaansa sarjan kuuden parhaan joukossa.

 

VPS etenee perjantain ottelua kohti ennätysmäisessä kahdeksan ottelun mittaisessa voittoputkessa. Raita on edelleen Veikkausliigan kuumin joukkue, ja upea 0–2 vierasvoitto FC Lahdesta osoitti jälleen sen, miten joukkueen itseluottamus ruokkii tuloksia.

 

VPS:n valmentaja Henri Sillanpää on joukkueensa kanssa tyytyväinen ennätysmäisen voittoputken aikana näytettyihin otteisiin.

- Tiesimme, ettei Lahti-ottelu ole meille helppo. Ensimmäinen puoliaika oli tunnustelua, emmekä päässeet peliimme täysin kiinni. Toisella puoliajalla peli parani huomattavasti, ja pääsimme myös tekemään pari hienoa maalia. Todella tyytyväisiä olemme tottakai siihen, että pidimme nollat omissa ja Lahden poissa parhailta paikoilta. Putki sen kun jatkuu.

 

Vastaan asettuvalla KTP:lla on takanaan tuloksellisesti vaikeampi jakso, jonka päätteeksi joukkueen luotsi Jussi Leppälahti sai väistyä sivuun päävalmentajan paikalta. Joukkueen viimeisin voitto on kuitenkin yllättävä SJK-voitto vieraskentältä, jonka seurauksena KTP:ta on turha aliarvioida. KTP:n keskiviikon valmentajavaihdos on kuitenkin seikka, joka Sillanpään mukaan tietää dynamiikan sekä tunnetilan muutosta

- KTP viime voitto oli vierasvoitto SJK:sta Seinäjoella, mikä ei ole todellakaan helppo paikka pelata. Se osoittaa, että joukkuetta ei voi aliarvioida missään tapauksessa. Valmentajan vaihtuminen aiheuttaa tietysti muutoksia. Pelaajilla on varmasti kova halu näyttää uudelle valmentajalle osaamisensa ja kyvykkyytensä. Joukkueen uusi päävalmentaja Juha Malinen tuo KTP:lle intensiteetin, halun ja intohimon peliin. Meidän on onnistuttava huomenna.

 

VPS on nauttinut kokonaisesta treeniviikosta, kun taas KTP:lla luvassa on viikon toinen ottelu. Sillanpään mukaan tuplapeliviikolla ja tiiviillä pelitahdilla ei ole sen suurempaa vaikutusta KTP:n peliin.

- KTP:n tuplapeliviikolla ei varmaankaan sinänsä ole suurta merkitystä. Monesti meillekin on sopinut tiivis tahti pelien suhteen, sillä hyvä rytmi pysyy yllä. Myös Lahti-pelin vaikeudet saattoivat meillä johtua hieman ”löysemmästä” jaksosta pelien välissä.

- Olemme saaneet keskittyä pelkästään perjantain peliin ja siinä mielessä meidän pitäisi olla freesinä valmiita pelaamaan. Jokainen peli on omansa, ja meidän on oltava parhaimmillamme, Sillanpää tuumaa.

 

Sillanpään mukaan ottelun ratkaisee perusasioiden laadukas toteuttaminen kentällä. Valmentaja ennakoi otteluun myös intensiivistä tunnetilaa.

- Huomenna ottelun ratkaisevat samat perusasiat, mitä olemme toteuttaneet. Hyvä puolustuspelaamisemme on toiminut. Meidän on myös oltava yhtä laadukkaita hyökkäyspäässä.

- Tunnetila tulee olemaan pelissä korkealla, ja Malisen tuntien tunnetta nähdään varmasti, johon meidän on myös vastattava. Intensiivinen ottelu tulossa, ja tietysti toivon, että yleisöllä on sama fiilis kotona mitä SJK-ottelussa. Tehdään taas hieno tapahtuma!

 

VPS pelaa perjantaina 25.8. runkosarjan viimeisen kotiottelunsa, kun KTP saapiuu Raidan vieraaksi Lemonsoft Stadionille. Ottelu vihelletään käyntiin kello 18:00, ja liput peliin löydät osoitteesta www.lippu.fi. Ottelu on nähtävissä suorana myös Ruudussa!

 

 

Katso myös VeikkausTV Studion ennakko viikonlopun kierroksesta!

 

 

VPS – KTP

 

Veikkausliiga

 

Lemonsoft Stadion, Vaasa

 

25.8.2023 kello 18:00

 

Otteluraportti: VPS – KTP | Veikkausliiga
Roni Hudd on valittu U21-maajoukkueen mukaan syysk...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio