Roni Hudd on valittu U21-maajoukkueen mukaan syyskuun otteluihin!

hudd_u21

VPS:n nuori lupaus Roni Hudd on valittu jälleen maajoukkuepaitaan. Hudd matkaa syyskuussa Turkuun tähdittämään U21-maajoukkueen kokoonpanoa kenraaliharjoitusotteluun Islantia vastaan, sekä EM-karsintaotteluun Sveitsiä vastaan.

 

Hudd on esittänyt kuluvalla kaudella todella vahvoja otteita, ja mainintana hyökkääjän suorituksista on mm. valinta Veikkausliigan heinäkuun joukkueeseen. Hudd on väläytellyt Vepsun otteluissa myös erittäin laadukkaalla erikoistilanneosaamisella. Nuorukaisen vyölle on kertynyt myös sopivasti tehoja, ja Huddin vyöllä komeilee toistaiseksi neljä maalia ja kaksi maalisyöttöä.

 

Hudd pukee ylleen Pikkuhuuhkajien paidan kiitollisena.

- Todella hyvillä fiiliksillä lähden taas maajoukkueen mukaan. Näitä maaotteluita odottaa aina, ja jotenkin vielä hienompaa tällä kertaa se, että pääsee mukaan EM-karsintoihin. On suuri kunnia edustaa Suomea, joten valinnat ovat aina iso juttu, joista saa myös olla ylpeä.

 

18-vuotias Hudd on kuluvalla kaudella onnistunut kehittymään lukuisilla osa-alueilla. Huddin mukaan kuitenkin kaiken on mahdollistanut VPS:n valmentajiston antama vastuu.

- Sanoisin, että aika lailla jokaisella osa-alueella on tapahtunut paljon kehitystä, mutta tietysti isoin asia on ollut se, että olen saanut paljon vastuuta, ja sitä kautta myös on tullut onnistumisia, Hudd toteaa.

 

VPS-hyökkääjä on myös asettanut itselleen maajoukkueotteluihin henkilökohtaisia tavoitteita, joiden kautta on mahdollista kehittyä liigakauden loppua varten.

- Tavoitteeni on päästä maajoukkueen pelitapaan hyvin mukaan, ja toivon mukaan saada myös peliaikaa. Tietysti tavoitteena on myös pelata edukseen, tehdä tehoja sekä auttaa joukkuetta voittamaan omalla panoksellani.

- Maajoukkuetauon jälkeen ajatukset ja katseet kohdistetaan Veikkausliigaan. Meillä on parhaillaan todella hyvät saumat päästä sarjassa korkealle, ja siihen tarvitsemme täyden fokuksen, Hudd summaa.

 

Pikkuhuuhkajat isännöivät Islantia sekä Sveitsiä Turussa Veritas Stadionilla syyskuussa. Ottelut ovat katsottavissa Yle Areenan välityksellä.

 

To 7.9.2023 13:00 Suomi – Islanti
Ti 12.9.2023 18:00 Suomi – Sveitsi (EM-karsinta)

Otteluennakko: VPS – KTP | Veikkausliiga
Veikkausliiga ja SOS-Lapsikylä tekevät unelmista t...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio