Päävalmentaja Jussi Nuorela jatkaa Vepsussa!

3F6C9087-BB3F-4E77-B7E9-0459D2BD7C529519

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela on solminut kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen seuran kanssa. Sopimus ulottuu siis kauden 2025 loppuun asti.

 

Nuorelalle kuluva kausi on ollut menestys. Alkukauden haastavan jakson jälkeinen tuloksellinen suunnanmuutos on ollut suuri keskustelun aihe pitkin kautta, ja Nuorela on kerännyt edukseen myös paljon ylistyssanoja. VPS:n kahden kuukauden mittainen tappioton putki on tuonut Nuorelalle mm. kaksi peräkkäistä valintaa Veikkausliigan kuukauden joukkueen päävalmentajaksi.

 

Nuorela jatkaa Vepsussa iloisin miettein. Nuorelan sopimus sisälsi option seuraavasta kaudesta, mutta osapuolet päätyivät lopulta pidempään jatkoon. Tuloksellisesti Nuorelan kolmen vuoden aikana VPS-projekti on ylittänyt jopa  kaikkien odotukset.

- Tietty hyvät fiilikset siitä, että pääsemme jatkamaan töitä. Päätös oli siten helppo, että minulla oli sopimuksessani optio, jonka seura halusi käyttää. Neuvottelimme kuitenkin pidemmästä jatkosta, ja päädyimme kaksivuotiseen sopimukseen. Olemme viihtyneet perheenäkin hyvin Vaasassa. Meillä on täällä hyvät olosuhteet, sekä loistava työympäristö. 

- Minulla on meneillään kolmas vuosi Vepsussa, ja koko ajan olemme tuloksellisesti menneet eteenpäin. Ensimmäisenä vuotena nousimme Veikkausliigaan, toisena vuotena säilytimme paikkamme suhteellisen kivuttomasti ja tällä kaudella pelaamme jo mestaruussarjaa. Olemme jopa ylisuorittaneet viimeisenä kahtena vuotena, joten urheilullisesti asiat ovat edenneet kivasti.

 

VPS:n urheilujohtaja Janne Lindberg näkee Nuorelan kiinnittämisen tärkeänä, ja kokee valmennustiimin onnistuneen hyvin suorituksissaan projektin aikana. Myös Nuorela antaa kiitoksensa valmentajistolle, ja kertoo henkilökohtaisten kunniavalintojen sekä palkintojen kuuluvan koko valmennustiimille.

- On hieno asia, että pääsimme Jussin kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksen ehdoista varsin kivuttomasti. Seuralle on viimeisten vuosien aikana räätälöity selkeä tapa pelata sekä harjoitella, ja siinä Jussi, yhdessä joukkueen valmennustiimin kanssa, on onnistunut hyvin, Lindberg toteaa.

- Arvostusta on tullut, mikä on aina kivaa. On kuitenkin muistettava, ettei tämä ole missään tapauksessa yhden miehen show. Henkilökohtaiset palkinnot tarkoittavat, että koko valmennustiimi on onnistunut työssään, ja iso kiitos kuuluu tietenkin heille. Palkinnot ovat yhdessä saavutettu, Nuorela huomauttaa.

 

Vepsu lähtee mestaruussarjaa kohti altavastaajana, ja joukkue ilmoittautuu mitalitaistoon nälkäisenä. Nuorelan mukaan kuitenkin seuran yksi oleellinen tavoite on edelleen loistavasta kuluvasta kaudesta huolimatta vakiinnuttaa paikka Veikkausliigassa.

- Lähdemme mestaruussarjaan haastamaan loistavia joukkueita, ja tottakai meitä kiinnostaa mitali. Derbyvastustajamme SJK on kahden pisteen ulottuvilla, mikä on mielenkiintoinen lähtökohta loppusarjalle. Kauden lopusta tulee todella kova taistelu, ja nyt kun mitali on näinkin lähellä, ilman muuta sitä yritämme tavoitella. Parasta on se, että voimme lähes paineettomasti lähteä haastamaan mestaruussarjan joukkueet. Lähdemme voittamaan joka ottelua, ja meillä on hieno syksy tulossa.

- Seurana koitamme edelleen stabilisoida paikkamme Veikkausliigassa. Seura menee eteenpäin, ja samalla myös joukkue kehittyy. Emme ole edelleenkään siinä tilanteessa seurana, että meidät odotettaisiin sijoittuvan jatkuvasti kuuden parhaan joukkoon. Koitamme parantaa toimintaamme jatkuvasti, ja kuuden parhaan joukossa pysyminen voi olla meille tulevaisuudessa realistinen tavoite, Nuorela kertoo.

 

Nuorela haluaa nähdä loppukaudella joukkueeltansa määrätietoista tekemistä sekä todellista voittamisen nälkää.

- Haluan nähdä, että nälkämme ei lopu. Olemme valmiita taistelemaan jokaisesta pisteestä, ja annamme kaikkemme joka tilanteessa. Haluan nähdä, että joukkueemme pyrkii jatkuvasti parempaan kovalla työnteolla, emmekä saa tyytyä siihen, mitä olemme tähän asti saavuttaneet, Nuorela summaa.

Mestaruussarjan lipunmyynti on auennut!
VPS:n viikko-ohjelma | Viikko 37
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio