Peter Michael jatkaa Vepsussa!

6BFDA5D3-62DD-4B95-B2AE-46805916DE58952_20230914-131217_1

VPS on käyttänyt Peter Michaelin sopimukseen kuuluvan vuoden mittaisen option seuraavasta kaudesta, joka pitää nigerialaishyökkääjän VPS:n vahvuudessa ainakin kauden 2024 loppuun asti.

 

Michael on ollut kuluvalla kaudella VPS:n isoimpia pelaajia, ja hyökkääjän tehot sekä henkilökohtaiset palkinnot puhuvat puolestaan. Parhaillaan maalipörssin kolmantena yhdeksällä maalilla oleva Michael on valittu ansaitusti kahdesti peräkkäin Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen sekä kuukauden pelaajaksi. Vahva, ketterä ja tehokas Michael on kerännyt suorituksistaan valtavasti kehuja ympäri Suomea, ja VPS-hyökkääjän työmoraali onkin vailla vertaistaan. 

 

Michael jatkaa Vaasassa iloisena. Mitalitaistossa mukana oleva VPS on Michaelin mukaan menestynyt uskoen omaan tekemiseensä, ja saman on jatkuttava myös mestaruussarjassa.

- Olen todella nauttinut ajastani Vaasassa, joten olen todella iloinen jatkostani. On uskomatonta, kuinka saimme muutettua kurssimme kauden keskellä voitokkaaksi. Uskoimme koko ajan tekemiseemme ja luotimme prosessiin. Olemme jatkaneet uskomista, ja nyt joukkueellamme menee todella hyvin.

- Loppukaudella kohtaamme vaikeita otteluita. Kykenemme kuitenkin pelaamaan ketä tahansa vastaan, kuten olemme todistaneetkin kuluvalla kaudella. Meidän pitää uskoa tekemiseemme ja mennä eteenpäin peli kerrallaan, Michael kertoo.

 

VPS:n urheilujohtaja Janne Lindberg kokee Michaelin olevan erittäin tärkeä palanen Vepsun hyökkäyspeliä, ja myöntää myös muiden seurojen osoittaneen kiinnostusta nigerialaishyökkääjästä.

- Peter on Veikkausliigan kuumimpia hyökkääjiä. Peter on nöyrä ja kunnianhimoinen pelaaja, joka haluaa auttaa seuraa kaikilla mahdollisilla tavoilla. Peter on herättänyt myös paljon kiinnostusta muiden seurojen keskuudessa, ja mielestäni hänen potentiaalinsa on paljon korkeammalla kuin Veikkausliigassa, Lindberg toteaa.

 

Michael on asettanut myös ensi kaudelle henkilökohtaisen tavoitteen.

- Ensi kauden tavoitteeni on tehdä vielä enemmän maaleja, Michael naurahtaa.

 

 

https://youtu.be/yi4oPw4EQgM

VPS:n Own & Loan -kampanjan lisämyynti!
Ennakko: VPS Akatemia - VPV | Vepsu kohtaa sarjaju...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio