Pistejahtiin Maarianhaminaan

20220528-115213290522_ifkm-vps_www

VPS jatkaa Veikkausliigaotteluitaan huomenna, kun se kohtaa vieraissa IFK Mariehamnin. Otteluun on erittäin mielenkiintoiset lähtökohdat, sillä molemmilla joukkueilla on kahdeksan kierroksen jälkeen kasassa seitsemän pistettä.


Vepsun kaksi viimeistä Veikkausliigaottelua on päättynyt tappioihin. Lopputuloksista huolimatta joukkue on esittänyt vahvoja otteita, ja ei olisi ollut ollenkaan vääryys, jos näistä otteluista olisikin lähtenyt pisteitä mukaan. Aikaisemmin tällä viikolla Vepsu pääsi takaisin voittojen tielle, kun se varmisti paikkansa Suomen Cupin kuudennelta kierrokselta, kaataen kotonaan VJS:n numeroin 2–0.


Huomisen vastustaja IFK Mariehamn on myös kärsinyt kaksi tiukkaa tappiota viimeisessä kahdessa Veikkausliigaottelussaan. Joukkue on pelannut tällä kaudella peräti neljä tasapeliä, ja suurin osa IFK Mariehamnin otteluista onkin sujunut tasaisissa tunnelmissa. Alkukauden suurimpana heikkoutena on ollut maalinteko, sillä joukkue on onnistunut kahdeksassa ottelussa maalinteossa vain viidesti. Daniel Norrménin luotsaaman ryhmän alkukauden onnistujia ovat olleet esimerkiksi puolustusta johtava toppari Timi Lahti, keskikentän luottopelaaja Mohammed Abubakari, sekä jokaisessa Veikkausliigaottelussa tällä kaudella vastuun kantanut 19-vuotias maalivahti Elmo Henriksson.


– Kyllähän tietysti jokainen peli on tärkeä, ja jokaisesta pelistä on mahdollisuus saada se kolme pistettä. Meillä on kuitenkin kaksi ikävää kotitappiota alla, että siinä mielessä tämä on iso peli meille. Tauolle olisi huomattavasti mukavampaa lähteä hyvä tulos alla. IFK Mariehamnilla on myös sama tilanne, ja heillä on varmasti kova halu saada kotonaan hyvä tulos, että kyllä siitä varmasti kova ottelu tulee, ennakoi Vepsun päävalmentaja Jussi Nuorela.


Ottelu alkaa kello 18.30, ja on nähtävissä Ruutu+ palvelusta!


IFK Mariehamn – VPS

Veikkausliiga

Wiklöf Holding Arena, Maarianhamina

29.5.2022. klo 18.30

Vepsu hakee kolme pistettä Maarianhaminasta
VPS jatkoon Suomen Cupissa!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio