Sebastian Strandvall sivussa loppukauden

20220612-090234image00001-4

Sebastian Strandvallin joutui poistumaan kentältä toukokuun lopulla pelatusta IFK Mariehamn ottelusta loukkaantumisen seurauksena. Nyt diagnoosi on selvillä. VPS:n kapteenilla repesi ottelussa polven eturistiside, ja edessä on polvileikkaus. Täten Strandvallin kausi on ohi. Polvi on kuitenkin muuten hyvässä kunnossa, eikä se vahingoittunut eturistisidettä lukuun ottamatta.


– Kaikella todennäköisyydellä koko kausi menee siinä. Sinänsä erittäin harmilliseen paikkaan, kun muuten tuntuu, että on ollut tässä erittäin hyvässä kunnossa fyysisesti. Pelit ovat tuntuneet fyysisesti hyviltä ja kroppa on toiminut edelleen. Mutta semmoista se on futiksessa. Välillä tulee pahempia loukkaantumisia. Siitä pitää vain nostaa päätä kuopasta ja painaa eteenpäin, Strandvall kertoo.


– Pelkästään eturistiside on vaurioitunut, mikä tarkoittaa, että hyvin pystyy liikkumaan ja tekemään asioita. On myös tärkeää, että valmistaa kropan ja lihakset mahdollisimman hyvin ennen leikkausta. Se helpottaa sitten kuntoutusta leikkauksen jälkeen tosi paljon. Kovaa tehdään nyt hommia, että ollaan varsin hyvässä kunnossa tuota leikkausta varten, Strandvall jatkaa.


Strandvallilla on kapteenina myös henkisesti suuri rooli joukkueessa, ja hän tuleekin olemaan joukkueen mukana, vaikkei pääsekään kentälle.


– Haluamme tietysti, että Seba on mahdollisimman tiiviisti joukkueen mukana edelleen ja antaa henkisen puolen tukea joukkueelle, VPS:n urheilujohtaja Janne Lindberg toteaa.


Lindberg myös avaa Vepsun loukkaantumistilannetta.


– Seba on nyt tietysti pitkäaikaisin potilas. Vahteran Joonas alkaa pikkuhiljaa kuntoutua, ja Riku Jääskä, Arttu Nuutinen ja Antonio Almen toivottavasti saadaan myös mukaan rosteriin. Toivottavasti sairastupa pysyisi pienenä, Lindberg kertoo. 

VPS tavoittelee huomenna paikkaa Suomen Cupin puol...
Tyler Reid valittu Veikkausliigan kuukauden joukku...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio