VPS tavoittelee huomenna paikkaa Suomen Cupin puolivälierissä

20220612-175624gameday_www

Vaasan Palloseuran matka Suomen Cupissa jatkuu maanantaina 13. kesäkuuta neljännesvälierien merkeissä, kun Kaarlen kentällä vastaan asettuu HJK.


VPS ja HJK ovat kohdanneet tällä kaudella jo kerran. Huhtikuinen tiukka Veikkausliigakamppailu kääntyi HJK:n 0–1 vierasvoitoksi, joten VPS:llä on nyt revanssin paikka. Elisa Stadionilla on käynnissä nurmen vaihto, joten ottelu pelataan Kaarlen kentällä luonnonnurmella.


– Viime kerralla pääsimme ihan kunnolla haastamaan HJK:n. Nyt on tietenkin vähän erilaiset olosuhteet. Kaarlen kentällä on pienempi kenttä ja nurmialusta, jotka varmaan vähän vaikuttavat peliin. Mutta kiva päästä haastamaan HJK taas, VPS:n valmentaja Henri Sillanpää kommentoi.


VPS:llä on tällä kaudella allaan kolme Suomen Cupin voittoa. Ensin vieraissa kaatui Hercules U20/ Tervarit-j yhdistelmäjoukkue numeroin 0–8, jonka jälkeen VPS kävi Kokkolassa KPV:n vieraana hakemassa 1–5 voiton. Viime kierroksella VPS otti 2–0 kotivoiton VJS:stä. Viimeisimmästä pelatusta ottelusta on aikaa kaksi viikkoa, joten joukkue on saanut levätä ja valmistautua hyvin huomiseen HJK-otteluun.


Huomisen vastustaja HJK hyppäsi mukaan Suomen Cupiin vasta viime kierroksella, jolloin se voitti kakkosjoukkueensa Klubi 04:n numeroin 4–0. Veikkausliigassa HJK majailee toisena, ja joukkueen viimeisin ottelu oli kärkikamppailu KuPS:ia vastaan, joka päättyi maalittomaan tasapeliin. Alkukauden avainpelaajia ovat olleet esimerkiksi maalivahti Conor Hazard, puolustaja Jukka Raitala, loistavaa kautta pelaava Murilo, sekä joukkueen sisäistä maalipörssiä johtava Bojan Radulović.


– Toivottavasti saataisiin paljon porukkaa katsomaan. Odotan tasaista peliä. HJK on ennakkosuosikki, mutta kyllä me lähdemme hakemaan voittoa ihan tosissaan, Sillanpää kertoo.


Ottelun voittaja etenee Suomen Cupin puolivälieriin, missä vastaan asettuu vieraissa SJK–FC Inter ottelun voittaja. Puolivälierien runkopäivä on 29. kesäkuuta.


Tervetuloa Kaarlen kentälle kannustamaan Vepsu voittoon! Osta lippusi ennakkoon täältä!


VPS Kokoonpano:

1 Oskari Forsman

2 Josep Nuorela

3 Juhani Pikkarainen

4 Jesper Engström

5 Mikko Pitkänen

7 Aleksi Pahkasalo

10 Steven Morrissey

11 Samba Sillah

14 Tete Yengi

17 Kalle Multanen

19 Gustaf Backaliden

20 Tyler Reid

21 Prosper Ahiabu

22 Teppo Marttinen

23 Miika Niemi

25 Samuel Lindeman

28 Roni Hudd

34 Antti-Ville Räisänen


VPS – HJK

Suomen Cup

Kaarlen kenttä, Vaasa

13.6.2022 klo 18.00 

Radio Hietalahdessa aiheena VPS Junioreiden B-juni...
Sebastian Strandvall sivussa loppukauden
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio