Tietoa Vepsun loukkaantumistilanteesta

VPS-JARO-32

Vaasan Palloseuran kohdalla viime aikoina on spekuloitu runsaasti Steven Morrisseyn ja Joonas Vahteran vammojen suhteen.

Vahteran koko kalenterivuosi tähän mennessä on ollut todella rikkonainen ja matkalle on mahtunut sairasteluja ja useita pieniä vaivoja. Viimeisimmän vamman takia Vahtera on poissa alustavan arvion mukaan nelisen viikkoa. Kyseessä on alaraajavamma.

- Kuntotutus voi mennä nopeamminkin, mutta kuukausi on tällä hetkellä poissaolon pituuden arvio. Jontulla on ollut vaikea talvi ja paljon asioita heti alusta lähtien. Sääli hänelle ja kyllähän me häntä kaipaisimme joukkueeseen tuomaan kilpailua pelipaikoista ja lisäämään ratkaisukykyä viimeisellä kolmanneksella. Nyt toivomme, että kuntoutuminen menee hyvin ja hän pääsee takaisin kentille mahdollisimman nopeasti, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi.

Morrissey puolestaan on poissa pidempään. Ortopedi tutki hänet perjantaiaamuna ja antoi alustavan arvion toipumisajasta. Kuten aiemmin on informoitu, Aatu Kujanpään kausi on ohi.

- Stevenin kuntoutuminen jatkuu kesäkuulle asti ja silloin on seuraava ortopedin kontrolli. Kuntoutuksella siis jatketaan ja voi olla, että hänenkin kohdallaan toipuminen tapahtuu nopeammin kuin on arvioitu, mutta tällä aikataululla etenemme alustavasti. Odotusarvo on, että Steven pelaa kesällä, Vuorinen kommentoi.

- Kaikkia näitä pidempiaikaisia loukkaantumisia yhdistää se, että kaikki ovat tärkeitä pelaajia ja ovat tuoneet meille apuja hyökkäyspelaamiseen ja nimenomaan ratkaisukykyyn hyökkäysten päättämisessä. Toivomme heille luonnollisesti pikaista paranemista kaikille, Vuorinen harmitteli.

Positiivisempi asia on se, että Suomen Cupin SJK-ottelusta saakka sivussa ollut Juho Lähde on kuntoutunut ja palaa kokoonpanoon tänä viikonloppuna. 

Ennakko: VPS "saarelle" vieraaksi - "Tuntuu kuin h...
VPS sopimukseen Alexander McQueenin kanssa – myös ...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio