Uusi pelaajasopimus - monikäyttöinen Jonas Häkkinen Vaasan Palloseuraan

jonas-hakkinen

Vaasan Palloseura on tehnyt pelaajasopimuksen nuoren suomalaispelaaja Jonas Häkkisen kanssa. Sopimus on 1+1 -vuotinen.

Jonas Häkkinen, 19, on monikäyttöinen Suomen ja Kanadan passit omistava pelaaja, joka pystyy pelaamaan niin topparina kuin keskikentän pohjapelaajanakin.

- Hän on pelannut topparina viime vuodet, mutta ennen sitä paljon keskikentän pohjalla, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi.

Häkkinen on palannut koko ikänsä Vancouverissa, jossa hän on käynyt läpi Vancouver Whitecapsin akatemian. Häkkisellä on suomalaiset vanhemmat ja hän puhuu hyvää suomea, vaikka äidinkieli onkin englanti.

- Jonas on harjoitellut kanssamme jo pidempään. Hän tuli Suomeen hakemaan nousua uralleen. Vertaan häntä esimerkiksi muihin ikäluokkansa (-99) pelaajiin ja uskon, että hänellä on kaikki mahdollisuudet onnistua Veikkausliigassa, Vuorinen analysoi.

Lupaavasta pelaajasta ei Suomessa juuri tiedetä. Yhteys häneen tapahtui hänen agenttinsa kautta. Nuorukainen on harjoitellut Vepsun kanssa jo kuukauden päivät.

- Agentti ehdotti, että voisimme testata Jonasta. Otimme Jonaksen mukaan ja olemme arvioineet hänen pelaamistaan. Meillä on käynyt viime vuosina testissä paljon nuoria pelaajia, jotka haluavat kehittyä. Tällä kertaa osui hyvä "match." Uskoisin, että hänestä ei ole moni kuullut täällä päin, vaikka hän onkin suomalainen. Siinä mielessä Jonas on monille uusi tuttavuus.

Pelitaitojensa lisäksi eräästä asiasta Vuorinen tykkää Häkkisessä erityisesti.

- Hänellä on todella kova ja terve asenne urheilua ja jalkapalloa kohtaan. Se puoli on kunnossa, Vuorinen kommentoi. 

Jonaksen omia mietteitä tiedossa erillisen haastattelun muodossa vielä marraskuun aikana.

OSTA VEPSUN KAUSIKORTTI 2019 TÄSTÄ.

VPS vietti kauden päättäjäisiään - Lahti ja Strand...
Raportti: Honka parempi kauden päätosottelussa
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio