Vaasan Palloseuran urheilujohtaja on saanut varoituksen epäasiallisesta käytöksestä

Seuran urheilujohtaja on toiminut epäasiallisesti lähettäessään seksuaalisävytteisiä viestejä sekä kommentteja seuran naispuolisille työntekijöille.Asian tultua seurajohdon tietoon, seura selvitti tapahtunutta ja mm. kuuli asian osapuolia. Lisäksi konsultoitiin seuran ulkopuolisia lakiasiantuntijoita. Tämän perusteella urheilujohtajalle annettiin kirjallinen varoitus epäasiallisesta käytöksestä keväällä 2023. Lakiasiantuntijoiden mukaan varoitus on häirinnän laatu huomioiden, kohtuullinen ja oikea toimenpide, eikä työsuhteen päättämiselle ole laillisia perusteita. Tapauksesta on myös annettu selvitys Palloliitolle kesäkuussa 2023.Urheilujohtaja pahoittelee toimintaansa ja on pyytänyt anteeksi käytöstään asianosaisilta.
 - Olen todella pahoillani epäasiallisista kommenteistani ja siitä mitä olen toiminnallani aiheuttanut. Ymmärrän, että sanoilla, myös kirjoitettuna, voi satuttaa ihmisiä, eikä tällainen ole hyväksyttävää missään muodossa. Keväällä saamani varoitus oli itselleni iso herätyksen paikka. Pyydän anteeksi toimintaani asianosaisilta ja koko seurayhteisöltä. - Janne Lindberg, urheilujohtaja.

 

Vaasan Palloseura korostaa, että seurassa ei hyväksytä epäasiallista käytöstä missään muodossa. Seuran tavoite on varmistaa turvallinen työympäristö kaikissa olosuhteissa työntekijöillemme. Pyydämme anteeksi, että työntekijämme ovat joutuneet kokemaan tällaista.

 

Mikäli kuitenkin koet seuratoiminnassa epäasiallista käytöstä, voit ilmoittaa siitä luottamuksellisesti Palloliiton whistleblower kanavan kautta https://www.palloliitto.fi/harrastaminen/turvallinen-harrastaminen/whistleblower

 

Roni Hudd on valittu jälleen mukaan Pikkuhuuhkajie...
Harry Sawyer ei jatka Vepsussa
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio